Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot 2.4

kickusxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hxxp://www.viruschief.com/report.html?report_id=c6ed7d40a3534e1f5f436d64615e41b8b9748a8f

Bot jest po Pl wiec sie polapia.. zreszta sa filmiki na YT.. Przetestuje puzniej i zobacze czy dodali jakies opcje.. Teraz konserwki na Usie sa..

Opublikowano

Hmm a mówili że ta wersja będzie płatna

Szybka edycja !!

ej amam metin2 wlonczony i tego bocika tylko ze go mam wlonczonego i sie pojawil tylko na pasku zadan czemu ? i nie moge tego okna opcji otworzyc wczoraj moglem w starszej wersji a dzis nawet nie moge w tej nowszej otworzyc macie pojecie

jeszcze raz mowie ze na pasku mam

76561198090890807.png

Opublikowano
Hmm a mówili że ta wersja będzie płatna

Szybka edycja !!

ej amam metin2 wlonczony i tego bocika tylko ze go mam wlonczonego i sie pojawil tylko na pasku zadan czemu ? i nie moge tego okna opcji otworzyc wczoraj moglem w starszej wersji a dzis nawet nie moge w tej nowszej otworzyc macie pojecie

jeszcze raz mowie ze na pasku mam

robisz tak jak na starych wersjach.. mi działa normalnie moze zły serwer wybierasz.. a jak nie to naciskaj Home

Opublikowano

no wlasnie nie dziala takie okienko jak na SS wyswietla sie podczas wybierania postaci... wiec nei dziala, pozatym doczytalem ze juz trzeba za niego placic... chyba 45zl jak sie nei myle wiec ....

Opublikowano

tylko ze to sie w zaden sposob nie patchuje zeby nie mozna bylo tego wlaczyc wiec pierdzielisz glupoty oplata za takiego bota mogla by byc jednorazowa ;]

30284.png

20764.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...