Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skargi, odwołania, zażalenia i postawa GM'a.

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógł nie wiedzieć. Naprawdę jesteście tak cholernie upierdliwi, by uprzykrzać życie innym? Mam nadzieje, że odbije się to na was w przyszłości.

No na prawdę, postawa godna Global Moderatora! Brawo! Każdy user raczej ma prawo do napisania choćby nawet i takiego bzdetu w tym dziale (np. temat endy'ego), bo gdzie indziej miałby to zrobić aby sprawa została wyjaśniona? Jeśli wam się nie podoba, że tutaj są umieszczane skargi/odwołania/pytania to stwórzcie subforum do tego działu i będzie po wszystkim...Czasami nie da się z innymi dogadać, więc nie rozumiem twojej reakcji.

Kiedyś inne czasy były, każdy user mógł zgłosić nawet najmniejszy szczegół i było to rozpatrzone z uśmiechem na ustach a teraz? Patrze nawet nie dość, że masz pretensje za napisany temat to i źle nam życzysz. Oby więcej takich Global Modów.

Opublikowano

Mostro, mam Ciebie "pojechać"?

Przypomnij sobie co kokosz mówił, wtedy pisz.

Zobaczę jeszcze raz taki temat, nie chcę mi się gadać potem co będzie.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Mostro, mam Ciebie "pojechać"?

Przypomnij sobie co kokosz mówił, wtedy pisz.

Zobaczę jeszcze raz taki temat, nie chcę mi się gadać potem co będzie.

Słuchaj, możesz mnie jechać nic na mnie to nie zrobi, lecz spójrz na zachowanie wrednej i przeczytaj jeszcze raz treść tematu. Jeśli kokosz zabronił pisania tutaj takich topiców to wychodzę z inicjatywą o stworzenie subforum zażalenia / skargi / odwołania.

Opublikowano

Nie Ty wybierasz Globali, więc proszę powstrzymaj się czasami od Twoich zbędnych komentarzy.

Przy okazji, Wredna dobrze napisała. Bo widać, Panowie z MMT jak zawsze muszą robić swoje, ale to szczegół.

Btw, jeszcze raz otworzysz temat...

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...