Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]

XboxNickar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pewien problem z grą DC Universe.

Gdy włączam LunchPada wszystko jest w porządku , ale gdy już próbuje się zainstalować wyskakuje błąd

"There is not enough memory for this game (752MB)"

Proszę o pomoc...

Opublikowano

Gra próbuje się "Zainstalować" czy ty zarejestrować, bo z tego co pamiętam, to grę ściągasz i możęsz już grać, bo ściągasz ze wszystkimi patchami.

Co do oryginalnej to nie jestem pewien, ale instalacja raczej normalna. Podaj dokładniej co ci się dziej i o co chodzi to może uda mi się pomóc.

Źle przeczytałem. Po prostu musisz mieć więcej pamięci na dysku na którym to instalujesz. Bodajże ok. 15GB, bo tu ewidentnie pisze, że brakuje pamięci (masz wolne752). Jeżeli nie to musisz sprawdzić w "Uruchom" wpisz z tego co pamiętam "dxdiag" i sprawdź twoją pamięć RAM. Jak masz 512/1GB to po prostu musisz kupić więcej. Ja osobiście mam 2GB i śmiga jak marzenie. Nie widze innego rozwiązania

Ale Fail xD

@Edit

Spróbuj przed włączeniem gry odpalić GameBooster, który wyłącza nieużywane procesy które mogą na daną chwile zjadać ci pamięci RAM w danej chwili i spróbuj odpalić grę.

19213409148996403135.png

AwEsOmE

Opublikowano

"Pamięć : 1204MB RAM

Plik Stronicowania : 1908MB użytych 359 MB dostępnych"

To tyle w kwestii dxdiag"

A jeżeli chodzi o GameBooster , to ściągnąłem Game Booster 3 i zaznaczyłem DC Universe Online , dałem "Przyśpiesz i Włącz" włączyło się ale dalej ten sam problem..

Opublikowano

Jeżeli masz win 7 to musisz mieć 2gb ramu pamięci, 1 gb ramu jest dla xp, seven wymaga więcej.

Opublikowano

yyy... niekoniecznie... ja mam windows 7 i mam 1gb ramu i chodzi jak "Marzenie" :D (wszystkie ustawienia mam na LOW)

ale to może dlatego że komp jest od komuni (5 lat) i duuuuuużo już przeszedł xD więc się nie dziwie (nieraz piszczy jak jest syf w środku)

Opublikowano

jeżeli to pytanie było skierowane do mnie to już ci mówię że Tak karta graficzna spełnia wymagania.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

yyy... niekoniecznie... ja mam windows 7 i mam 1gb ramu i chodzi jak "Marzenie" :D (wszystkie ustawienia mam na LOW)

ale to może dlatego że komp jest od komuni (5 lat) i duuuuuużo już przeszedł xD więc się nie dziwie (nieraz piszczy jak jest syf w środku)

A że się tak zapytam : jak ustawiłeś na "LOW" ?

Opublikowano

Wciśnij ESC następnie Settings > Video > i wszystko na low quality :)

Tylko widzisz , gdy próbuję włączyć grę pisze "

There is not enough memory for this game (752MB)

" Jasne?

Więc nie mogę wejść w "Settings" bo po prostu nie mogę grać ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...