Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]KTO MOŻE MI WYSŁAĆ PROSTEGO HAKA NA GG?

THIBRON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mianowicie jest taka sprawa: sciągnąłem tony haków do METIN2 ale rzaden z nich albo nie działa albo nie umiem się nim opsługiwać... Potrzebny mi jakiś najprostszy w obsłudze hak a dodatkowo w miare bespieczny.Proszę was o to aby ktoś z was mógł by mi wysłać na gg tego haka i pomógł mi go odpalać.. Jeśli jest taka osoba niech napisze a ja podam numer...Z góry dzięki za chwile uwagi. :D

CHODZI MI O SERWERY globale

NIE PROSZE WAS O LINKI....

Opublikowano

Autor, nie... nie radziłbym Ci.. wysłać Ci mogą keyloggera na gg.. może jednak odeślę Cię do odpowiedniego tematu ? Tylko powiedz czego dokładnie szukasz.

Opublikowano

chodzi mi coś takiego jak multihack chce szybko wbic lvl

mam m2bob ale nie umiem sie nim obsługiwac problem z rejestracją dalej chyba nie działa hak wyskakują niemieckie słowa..... nie wiem coś łatwego w obsłudze czyli właczam i gram....

Opublikowano
wirus szkoda pobierać

Nie znajdziesz w 100% czystego hacka, jak sama nazwa wskazuje, to jest hack. Jeżeli zaś nie są to keyloggery, to nie masz się co martwić, każdy botek ma w sobie virusiki, ale nie szkodliwe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...