Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dedyk 24/h Free Build MaxPlaye No WL No Premium.

Roxxi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

23161940675758024295.png

Nasz serwer posiada 20 slotów, jest na nim bardzo miła atmosfera, opanowana administracja jak i gracze. Serwer ten wyróżnia się dużą ilościa plugniów oraz specjalną rangą która nazywa się "Dziewczyna". Serwer wyróżnia się też dużymi działkami, oraz pięknymi budowlami. Ogółem nasz serwer powstał wczoraj, gra na nim około 5-ciu osób. Chcemy aby nasz serwer rozwinął się oraz żebyśmy mieli z tego korzyść przyjemności. Serdecznie zapraszamy. U nas nigdy się nie nudzisz ! Zawsze są jakieś fajne pomysły do zrealizowania. Potwory włączone, zwierzęta też, świat nether aktywny.

IP : s29.mineserv.eu:34994

96942074907757768093.png

AuthMeDirectory, AutoMessageDirectory, ChatManagerDirectory, ChestShopDirectory, CommandBookDirectory, FalseBookDirectory LWCDirectory MagicCarpetDirectory, Multiverse-CoreDirectory, Multiverse-PortalsDirectory, NoLaggDirectory, OpenInvDirectory, PermissionsExDirectory, PluginMetricsDirectory, WorldEditDirectory, WorldGuardDirectory, iConomyDirecto, mcjobs

22444680804873283323.png

KineQ - Kontakt

Gadu Gadu - 42038364

E - Mail - [email protected]

Opublikowano

Po 1 nie jest to serwer rpg jeśli są działki, raczej to jest FreeBuild, po 2 pluginy są dość słabo dobrane, serwera jeszcze nie zdąrzyłem poznać ale jak będę mieć trochę wolnego czasu to pogram. :)

Opublikowano

Spluer, przepraszam jestem dziś roztargniony. Zaraz poproszę kogoś aby zmienił nazwę tematu, przepraszam.

Opublikowano

NIE POLECAM!!!!!

CZEMU NIE POLECAM TEGO NIBY WSPANIALEGO SERWERA? PFF... WLASCICIEL W OGOLE NIE REAGUJE JEZELI SIE COS DO NIEGO PISZE CZYLI NIE OGARNIA SERWA 2 ADMINOW (NA 4 OSOBY! I NIE OGARNIAJA) WTF!? POWODZENIA

Z tej strony zachowałeś się jak totalny palant. Spamowałeś nam co rusz, odpowiedziałem Ci. A Ty dalej spamowałeś. Z resztą nie tylko Ty byłeś na serwerze.

Opublikowano

Co to za plugin Mcjobs ??? bedzie trzeba sprawdzic jesli ktos moze to niech go opisze chyba ze to normalny jobs :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...