Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba o Tuta][Temat: Gracze nie mogą kopać w pewnym miejscu na mapie]

CreeperMinecraf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Mam pewien problem na serwerze Survival'u ... Jest spawn, a poza nim w pewnym miejscu ok. 20x20 gracze nie mogą kopać... Nie ma tam żadnego cuba ani nic w tym stylu... Wygląda to, jakby był tam spawn, ale go tam nie ma ! Proszę o pomoc !

Opublikowano

Jest to automatycznie zrobione w bukkicie. Otwórz bukkit.yml w notatniku i zmień spawn-radius na mniejszą liczbę. Potem w server.properties zmień view-distance na 10. Jak nie zadziała, no to może poszukaj pluginów.

Opublikowano

Uki. Ale to nie jest tak, że poza spawnem nie mogą kopać... Mogą ! Tylko, że do pewnego czasu. Potem też jest( tak jak mówiłem ) jakieś 20x20 i nie mogą , a potem znów mogą ... :(

Opublikowano

zmien na 0.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...