Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawa broń.

kiy0shi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

398322_375883659115621_101935786510411_924265_1118425100_n.jpg

Bardzo ciekawe ;D Znalazłem to w internecie . Nie wiem czy to fake czy Blizzard o wszystkim wie . Co o tym sądzicie ?

:D

giphy.gif

Opublikowano

Blizzard dodał do gry kilkanaście 'śmiesznych' żartów, które mają rozbawić gracza.

Przykładem jest, jak już kolega wyżej napisał tzw. 'mięsny jeż', czyli boss w pewnych lochach :)

Opublikowano

Doba internetu;)

Ale bardzo trafione:D

Chociaż powiem wam że skoro jest osiągnięcie "Co ja pacze" to i to jest całkiem możliwe^^

CD Projekt mógł zaszaleć:D

Siema Eniu;)

Opublikowano

Z jednej strony okej, wszystko się rozwija, idzie do przodu ale jak dlamnie jest to nie potrzebne.. To jednak nie klimat na żarty, ale trudno, i tak jest super;)

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Ostatnio grając u kuzyna widziałem podobną, a czytając pewne pisamo dotyczące diablo zobaczyłem tą broń, dokładnie tą. Myślę, że ją spotkamy na późnym etapie gry. ;]

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Według mnie to nie gra na żarty,nie pasują tu takie opisy.

Również mi to jakoś nie podchodzi ale cóż, odmiana w produkcji blizzarda, czas na zmiane. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ja tam kocham takie nawiązania, małe smaczki, a wywołają uśmiech na mojej twarzy ;).

Blizzard liczy się z opinią graczy i internetu. Pisano, że diablo zbyt kolorowe i słodkie - no to zostawili nam dodatkową mapkę, pokazującą diablo w takim klimacie :D:

Już się nie mogę doczekać satysfakcji ze złapania jednego z takich itemków ^^.

Opublikowano

No z tą grą w ogóle sobie jakoś żartują. Ukryty poziom, KUCYKÓW !!

@EDIT Shake uprzedziłeś mnie :P

Opublikowano

Podsumowując Blizzard i CD Projekt na serio odwalili kawął dobrej roboty z Easter Eggs;)

W końcu Blizz to najlepsza światowa Firma w branży CDP najlepsza w Polsce;)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Coś jak potwór mięsny jeż ;). Po nazwie temacie od razu się skapnałem, żę chodzi o to :DxD xD .

Nawet dobre ma statystyki, nie trafiłem jeszcze na niego.

I dlatego wolę grać w angielską wersję językową. Kto wie, co jeszcze się znajdzie.

Bez przesady, dwa małe żarty to nic złego ;) Poza tym w Polskiej wersji dubbing jest znakomity.

Opublikowano

ja sciagalem diablo 3 ,ale mi wirus wyskoczyl i kompa mi rozwalło , na kompie siostry znow sciagalem i dziala ,ale tylko polowa pierwszego aktó, jednak wogle nei ma grafiki ,sa takie fioletowe kwadraciki , dzwieku ni ma ,czasami jest ale takie piski jak by sie cos zacielo . little lagi som , troche tnie sie ofszem, nie widze co jest napisane ,zamiast polskich znakow mam jakies arabsko chinskie znaczki . gry ni polecam cala zbógofana . kompa mam dobrego bo kupowalem w 2001 roku a wtedy najlepsze powstawaly , pozdrawiam

zapraszam do recenzjowania gry neet for speet

Opublikowano

witam, przysnaje gra bardzo zbógofana, ciongle jakies kwadraty zielone, blendy wyskakujo i inne temu podopne. odradzam zakub tej gry poniewasz jest cala zbógofana i wogule. mam jenzyk arabowski i ni rozumiem o dzo w nim hodzi. zamiast dzwieku wysadza mi kolómny nie rosumiem czemu naprawde. gra moglaby miedz potencjal ale ni ma poniewasz zbógofana jest. blizard sie ni postaral, tworzyl jom 25 lat a guwno stfowrzyl. nie rozumiem takiej postawy myslenia. czy to jist normalne czy ni ?!!!!1?1/?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!? (durzo takih znaczkuw podobno dodaje entuzjazmu). blisard to bardzo dobry prsodzudzednt ale naprawde szkoda zahodu. ta gierczynos morzna powiedziedź, rze jednym slowem to jedna durza jednostajna prostoliniowa z przyczlapka bocznom z ruchem krzywoliniowym kupa. naprawdem spowiedzializmy sie od nich czegoż wiedzej a takom kupe doznalismy. mam w tym momencie orgasm bo pisze to a w lewym MPCym rogu mam prawie nagom paniom z metina ( to jest bardzo zuper gra, zahencam do zakupowania jej, onli 15zl ale nie wiem czy to zlotyh czy eurosy. ogulnie wysadzilo mi 2 rasy komputeros w momencie instalajszyn diabolo thre. przy tym jak wlonczolem dzwiekosa to glosniki mi powybuhaly. i teras nie mam glosnikuw jusz poniewasz mi powybuchalo i ja nie rozumiem tej sytuacji. rodzice mnie zahlostali za to poniewasz wydali cale swoje oszczednoźci na tom greee aja im obiecalem rze ona zadziala no cusz, pewnie zie s domu bende musial wyprowadzic. blisard to dobra produkejszyn do gieros ale naprawde zawiodlem sie poniewasz tworzyli to 25 lat a ja czekalem tyle naprawde. tak mam 27 lat. jestem polonistom. ucze polskiego w szkolah. naprawde. czekalem przes calutko moje rzycie na tom gre i sie zawiodlem ! omg ! szkoda, szkoda. wszystko zbógofane, glosniki wybuchajo, jakies piski, jakies kwadraty czarno und zielono and fioletowo, pozdaci stwozyc sie nie da, ni rozumim tego. posdrawiam serdecznie polonista 27 lat ! posdrawiam !

Opublikowano

mam dogładnie to samo w wiekszosci przypatków , w jakim miescie pan uczy polskiego jesli mozna wiedziec bo tak sie sklada rze ja tesz ucze w szkolah jezyka polskiego ,moglbym z panem sie zapoznac i razem bysmy byli w radzie nauczycielskiej ,pozdrawiam prosze o kontakt to moj email : lowca.cipek@nóbisch.orgia

Opublikowano

ja mam komputeros z roczniku 1998 roku. i dobrze zie zprawujo, tylko da gra jakaz zbógófana jist. posdrawiam polonista 27 lat ! ucze w szkolah ! posdrawiam pana maura ! sieje samom prawde ! posdrawiam ! naprawde masż dobry komputeros z dobros rocznikos.

Opublikowano

@2xUp i @3xup zamiast pisać o grach i w nie grać powinniście pisać posiadając przy sobie słownik

@Topic Takie żarty przyciągają niektórych . Może ktoś znajdzie jeszcze jakieś i bedzie fajnie :D

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

@2xUp i @3xup zamiast pisać o grach i w nie grać powinniście pisać posiadając przy sobie słownik

@Topic Takie żarty przyciągają niektórych . Może ktoś znajdzie jeszcze jakieś i bedzie fajnie :D

Na pewno jest więcej takich ukrytych, w grze jest setki broń, ubrań i nie tylko, także wiesz ;-).

Dodatkowo Blizzard pewnie ukrył jakieś rzeczy, tak jak było w Diablo II, sekrety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...