Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jak zdobywać szybko punkty expa ?

damen222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !!

Chciałbym się dowiedzieć jak zarabiać szybko punkty expa ?? Niektórzy wyciskają ponad 10k i maja np. po 2 kille a ja mam często ponad 15 killi na mapie a mam po 2-3k punktów możecie mi powiedzieć od czego to zależy ??

bez linków wychodzących.

Opublikowano

Tylko ja gram assaultem. I czy jest różnica jak się kogoś zabije w strefie flagi ?? Ma się wtedy więcej expa ??

bez linków wychodzących.

Opublikowano

dodatkowego expa dostajesz za zabicie strzałem w głowę, zabicie więcej niż jednego przeciwnika na raz, zabicie gościa, który cię rozwalił i za zabicie gościa, który wpadł ci szybko w ekran, z zaskoczenia

bardziej polecam jednak walkę w powietrzu, na Dalian, Oman czy Dragon Valley

Albo umówić się w nocy z kolegą i nabijać sobie staty, po 200k expa na turę

Opublikowano

dodatkowego expa dostajesz za [...] zabicie gościa, który wpadł ci szybko w ekran.

Co chcesz przez to powiedzieć ? Jaki komunikat się wyświetla po angielsku jak takie coś zrobisz? bo pierwsze słyszę

Opublikowano

Nie pamiętam jaki komunikat, zabij szybko kogoś z zaskoczenia, jak ci wybiegnie z za budynku na celownik, tam chyba +10 dostajesz

Wydaje mi się że gra nie umiała by czytać tego kto wybiegnie szybko za budynku no bo jak ? Ci chodzi za pewnie o to że ktoś strzela w twojego członka drużyny a ty wtedy go zabijasz i masz dodatkowo +10 tylko nie pamiętam jak się to nazywa coś na "s"* w każdym razie

EDIT: *Savior czyli zbawca

Opublikowano

"critical kill assist" to jest z tym że zabierzesz ponad połowę życia a ktoś inny go zabije. A savior to jak mówiłem uratowanie kogoś

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

ja miałem coś takiego że gościaa nie widziałem wybiegł na przeciw mnie i w mniej niż 1s go zabiłem i dostałem 10 pkt ^^ jeszcze jest takie coś jak zabicie z daleka i raz 50 pkt dostałem :) No i z RPG 1 strzał helikopter padł i 1k pkt dla mnie^^ jeszcze mam miny to jak dobrze podłoże to mam 2-3k pkt przed moim pierwszym dedem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...