Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak przenieść mniejsze levele na pu-kong na eliteMT2

aray19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiele osób ma z tym problemy, ja osobiście szukałem odpowiedzi ale doszedłem do tego sam, ponieważ nigdzie nie było żadnych informacji.

Z racji, że nie mam już ochoty tłumaczyć każdemu po kolei, napiszę tutaj żeby wszyscy widzieli ; )

Zatem

1.stworzyłem nowy folder, do którego wkleiłem spatchowanego elitemt2

2.zainstalowałem tam Kamermoda (UWAGA! nie działa ten z update 2012, musi być ten z 2011- Plik udostępniony)

3.spatchowałem elite w tym folderze,

4.odpaliłem moda i działało pięknie.[/size]

** Jeden ważny szczegół. Nie wiem jak u Was będzie, ale mnie, jak expiłem swoją postke na pu-kong na tym modzie wyrzucało po 2 góra 3min, dlatego po przeniesieniu na pk mniejszego levela z chęcią expienia go najlepiej:

-Znaleźć pierw wolny spot,

-przenieść expioną postkę,

-wyłączyć moda i przejść na zwykłego patchera ; )

Można normalnie expić :D

Miłej gry ; )

Scan:

https://www.virustot...sis/1336643370/"]https://www.virustot...sis/1336643370/

Download:

http://www.freefileh...d2010sf02032011

Nie dodam screen'ów, ponieważ stwierdziłem że są niepotrzebne i tak, jak jest wyjaśnione jest dobrze ; )[/color]

Opublikowano

Po 1 primo linki w code.

Po 2 To nie "camermod" Tylko kamermod.

A po 3 To jest to tak chaotycznie napisane że ciężko coś z tego zrozumieć...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Naprawdę..? Miałem już o tym temat i pisali że jest dobrze zrobione i w ogóle, pisali też na PW, że od razu im się udało i nie było ŻADNYCH zastrzeżeń.. Jeżeli ktoś będzie miał problemy to pomogę.. Lecz jak na razie nie było problemów..

Dziękuję pozdrawiam ; D

PS.

Po 1. poprawiłem na code i wygląda to...

Po 2. Przepraszam za literówkę..; /

A po 3. Mam problemy ze składaniem zdań.. Przykro..

Opublikowano

Nie przeniesie Cię na pu-kong za pomocą obrączki. W miejsca, na które masz z niski lev się nie da. A poza tym na przenoszeniu na pu-kong mniejszych leveli można ładnie zarobić. Ja na przykład na dzień potrafię zarobić z 4-5 broch i 4-7x 100kk ; D. Zależy od dnia. ;D

Opublikowano

Fajne, fajne... krótko, prosto i na temat, tylko spróbuj zrobić to bez code i zrób tekst na biało dla estetyki.

Sam z doświadczenia wiedziałem o sposobie ze ślubem, ale o tym nie słyszałem, dlatego wzbogaciłeś mnie o nową wiedzę.

Dzięki za napisanie tuta i czekamy na więcej. =]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

i przenosisz drugą postkę na pk. 2 metin, w którym logujesz na przenoszoną postkę to najlepiej normalny patcher ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...