Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Minimapa poruszana myszką. V7.

Krzemil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Whodzimy w htdocs/templates

edytujemy w nim plik w notepad ++

game_map.tpl

Szukamy linijki:

graphic/map/empty.png"

dodajemy obok

style="cursor: move;" 

Możemy się cieszyć mapką którą możemy myszką przesuwać , ale daleko nam do mapy w Javascripcie jak na plemionach polskich ;)

Uwaga!

Działa to do starych wersji silników :)

Opublikowano

xxx

Edit: Krycha dlaczego usunąłeś ten post? On więcej wnosił do przesuwanej mapy niż to co napisał krzemil.

a potem się dziwicie że nie udostępniam prawie niczego na forum. Podasz gotowe skrypty pod przesuwana mapę a tu je* cenzura.

Opublikowano

krzemil chyba piętnasty raz udowodnił jakim to on jest idiotą. do tej pory myślałem że ten jego serwer co rusza 5ś na raz, oraz jest full bugów jest największą wtopą, ale to też jest niezłe :>

Opublikowano

Zaraz dostaniesz Codersa :D

To nic nie ma wspólnego z tą mapą i nic nie dodaje nie wiem po co to znalazłeś jakiś kod na forum i jesteś KODEREM :unsure:

Opublikowano

ja pierdziele juz nawet nie chce mi sie tego czytac czy on naprawde jest takim idiota ? 20-30 razy w ciagu niecalych 36 godzin gratulujemy krzemas .

Opublikowano

Gratulacje Krzemil... Tak jak 2 Posty wyżej ... Na GG Pisałeś coś Innego Że ty nie coder za chu**a (Sry za to cytuje) Pzdr

Annony_sygn_bySFG_01a.jpg

Syga by SofarGone

Opublikowano

krzemil chyba piętnasty raz udowodnił jakim to on jest idiotą. do tej pory myślałem że ten jego serwer co rusza 5ś na raz, oraz jest full bugów jest największą wtopą, ale to też jest niezłe :>

A ja powiem tak przynajmniej coś tam się stara. Może nie udolnie ale nie muszę tego oceniać. A ty "pro hakerze" w dupie byłeś i gówno widziałeś. Fragment jednego z twoich postów "nie umiem włączyć tego - pisze w poradniku by wejść do jakiegoś php my admin" no leże i kwiczę.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...