Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Tiveria Ban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wszystkim wczoraj założyłem parę kont z FB na kamermodzie dostałem bana na swoją główna postać i na brata konto ,która mi bardzo leży 80 lv sura wp z dosyć dobrym eq i zalogowałem się więc na konto na tiveria.pl kary czas kasy: Nie wygasa jakby ktoś z was mógł mi pomóc żeby porozmawiać z Adminem Sui żeby ten ban minął chociaż ten ban miał czas określony tej kary ;/

Aktywne kary

powód nałożenia kary:

Fishbot - powiązanie z kontem ikki33 karę nałożył: Sui data nałożenia: 18.05.2012 00:11:17 data wygaśnięcia: Nie wygasa

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

Ty sie pytasz czy ktos porozmawia, o twim banie z Suim? Lol. Samemu sie takie rzeczy zalatwia, a po drugie na tiverii cie nie odbanuja, pamietam, bo sam kiedys dostalem tam bana i wysilalem sie mega zeby dostac UB i tak mi nie dali.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Spróbuj do niego napisać, przeprosić ot co,

http://www.mpcforum.pl/user/127813-suiciderlz/

Opublikowano

Dzięki Dabyl jak nic się z tym nie zrobi to najwyżej zrobię nowe chara a na przyszłość to może powiesz mi jak zrobić kamera żeby nie wiedział ze używam kamera z góry dzięki Dabyl ;p

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...