Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]F2000

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj o jakoś 12.30 do gry battlefield p4f zawitała nowa broń F2000 :) jest ona dla asaulta :D

LV-24

CENA FOR EVER-9999 FUNDS

DAMAGE-HIGHT

ACCURITY-Medium

AMMO-22/3

RANGE-Medium

ROF-Fast Full Auto :)

To tyle :D

dobra tu macie filmik tam kolega na dole dał ;D dam tutaj żeby wszyscy widzieli :D

Opublikowano

Mistrzu hahaha, ja myślałem że już ją kupiłeś i opiszesz wrażenia a ty napisałeś to co każdy znajdzie w grze :D

Opublikowano

E tam jak ma się skilla to mozna grac :3. ^_^

@top

miejmy nadzieje że kiedyś dodadzą l85a1 / l85a2 :D albo Barrett m99 <3

Opublikowano

l85 predzej dadza dla medyka z wiekszym magazynkiem btw podbno teraz ma wyjsc RPK 74M dla medyka wlasnie to jest chyba najbardziej zaniedbana kalasa pod wzgledem broni ze strony EAsy

Opublikowano

Dla medyka praktycznie same gówna dają , dodam że z umiejętnościami szału nie ma ...

Flara gdzie team może się odradzać nie daje pkt medyk jako jedyna klasa ma tylko granaty i apteczki kiedy reszta klas ma standardowo granaty/claymory/ładunki c4 i wsparcie z góry nie wspomnę o rpg i minach.

Jedyne dobre bronie gdzie przeładowanie trwa chwilkę i jest porządny dmg to mg36/ xm8ar i rpk-74m reszta to zwykły syf do podcierania

Opublikowano

taki pewny jesteś że najwięcej ? fakt faktem jest że o amunicje nie można narzekać ale medyk ogólnie to lipna klasa .

Tak jak wypisałem inne klasy mają o wiele lepszą sytuacje jeśli chodzi o bronie i dodatki co z tego że medyk może się leczyć ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...