Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Mam problem z BL.

MisSsieK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wazne.

@edit

Aha i jeszcze korzystajac z tego ze mam swiezy temat to sie od razu spytam odnosnie tej postaci co mozna sobie zobaczyc na BL(jak sie wejdzie w statystyki to u gory na srodku ma sie postac swoja). Czy da sie ja jakos zmienic? Chodzi mi o to ze niektorzy maja szturmowca inni wsparcie a jeszcze inni technika lub snajpera. Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi i ze bedziecie mi w stanie z tymi 2 problemami/pytaniami pomoc. :)

Opublikowano

Chyba każdy tak ma,że od razu po grze nie ma statystyk na log'u. Co do tej postaci: klikasz na swoją postać, pod napisem Battlefield 3 przy swoim profilu naciskasz na "Mulcia's Profile" u ciebie to będzie inaczej (jakbyś miał nick kupsko to pisałoby Kupsko's Profile"), teraz "Edit Profile", pod napisem "Soldier Settings" masz coś jakby portret twojej postaci, naciskasz na niego i wybierasz jakiego chcesz mieć żołnierza. Potem zostaje tylko scrollować na dół strony i nacisnąć "Save" :) Mam nadzieje, że wyczytałeś coś z mojego chaotycznego posta :D

7m9a.png

Opublikowano

Tak zrozumialem. Wielkie dzieki za pomoc. A do tych statystyk to one mi sie zawsze aktualizowaly od razu po meczu. A teraz tamte co sie nie pojawily, w ogole sie nie pojawily, a teraz juz nowe zaczely sie pojawiac ale tez nie zawsze ;/

Dzieki i tak czy tak, chyba jakos przezyje jak mi sie nie bd pokazywac lub chociaz czasem... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...