Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie WR po miesiącu

majki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie grałem w WR od miesiąca (mniej więcej, czasem wchodziłem na 1-2 gry) I pytanie moje czy są duże laggi ?? (dla tych co grają na Inter tak jak ja, ponieważ na Europe nie da się grać) i czy jest dużo cheat'ów ?

Opublikowano

cheatow jest jak zawsze - bardzo duzo lagow nie mialem taki sam ping caly czas nie zmienialem neta takze nic sie raczej nie zmienilo :P oprocz cen g1 pozdrawiam

Pomogłem ? Daj Like =D

Opublikowano

Gdy Nexon przejmie WarRocka (30maja) wtedy będzie 0 hackerów i lagów.

Na chwilę obecną ja mam dosyć spore lagi na Inter

Opublikowano

Gdy Nexon przejmie WarRocka (30maja) wtedy będzie 0 hackerów i lagów.

Na chwilę obecną ja mam dosyć spore lagi na Inter

Zgadzam się , na chwilę obecną są dość duże lagi.

Zauważyłem że cheaterów jest mniej niż np. 2 miesiące temu.

Gdy Nexon przejmie wr zmieni się poziom lagów na wiele mniejszy , lecz cheaterów będzie taka sama ilość.

Doczytałem oraz pisałem na PW z sirosixem , dowiedziałem się iż "zamula" z tworzeniem następnych wersji typu ta v16.0 (która ukazała się po 4 dniach) ze względu na to , że chce jako pierwszy stworzyć cheata na platformie Nexon. Zna już obejście , zapoznał się z kodami z koreana. Więc cheaterów będzie jednakowa liczba jak na gamefirst.

Pozdrawiam ;-)

NEXON = NAJWIĘKSZA PORAŻKA MINIONYCH LAT !

Opublikowano

nie będzie takiej samej ;)

w ca jest bardzo mało hakerów, z resztą zmieni sie na pewno ilość eventów, z gf było to raz na 3 miesiące -.-

pamiętacie walentynki ? :D event był 2 miesiące po nich :]

więc czekajcie na nexon ;)

30 maja powinna narodzić nowa era w dziejach wr ^_^

graphic.png

Opublikowano

@ up

ej ale to dobrze bo miales duzo broni, ale zgodze się że eventów było bardzo mało. Mam nadzieje że gdy warrock zmieni wydawce to wtedy będzie to zaje***ta gra bo teraz to lagi i hacki.

Pozdro dla Legnicy.

Opublikowano

Ja mam tylko nadzieje, że zrobią coś z tymi pingami 999 !!! Od grudnia 2011 roku do teraz wciąż WSZYSCY gracze mają dla mnie 999 i lagi są tak masakryczne, ludzie przenikają przez ściany, strzelają rekami rzucają invi nady. Wcześniej wszystko było ok bez lagów ale od grudnia coś musieli zmienić i pewna liczba graczy ma te 999...

Opublikowano

Bo mialem golda na 90 dni teraz juz gdzies 20 + zostało (nie grałem jakieś 3/4 tygodnie) no i wypadałoby sobie trochę pograć.

A Nexon , domyślam się mniej więcej co to jest, ale prosiłbym o sprecyzowanie i kiedy to ma nastąpić bo podane było 28 i 30 maja. Słyszałem, że kończy się licencja na WR, ale nie wiedziałem, że ktoś inny to przejmie. Z tego co wnioskuję po waszych wypowiedziach to powinno być o wiele lepiej .

Opublikowano

Bo mialem golda na 90 dni teraz juz gdzies 20 + zostało (nie grałem jakieś 3/4 tygodnie) no i wypadałoby sobie trochę pograć.

A Nexon , domyślam się mniej więcej co to jest, ale prosiłbym o sprecyzowanie i kiedy to ma nastąpić bo podane było 28 i 30 maja. Słyszałem, że kończy się licencja na WR, ale nie wiedziałem, że ktoś inny to przejmie. Z tego co wnioskuję po waszych wypowiedziach to powinno być o wiele lepiej .

http://www.mpcforum.pl/topic/618214-pocztek-nowego-warrocka-wane/

Mniej więcej co i jak.

32354141673387527780.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...