Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Komp się resetuje i śmierdzi

wiktorid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wtam gram także w metina i nic sie nie dzieje jak gram w world of tanks 10min to ekran sie świeci i komp zaczyna tak śmierdzieć

i sie resetuje i nie moge i musze wyłączyć poczekać z 20 minut i już nie weszłem bo to nie ma sensu co może być przyczyną ?

w metka gram długo na metku kiedyś tak sie dzialo ale sie naprawiło ; )

Opublikowano

Sam to, że czołgi się włączają jest dowodem na to, że komputer jest dostatecznie dobry.

Masz problem z chłodzeniem komputera, a już sposobów na zmniejszenie temperatury jest wiele.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Tutaj raczej jestem za tk371, to będzie wina chłodzenia.Kiedyś w fps'a też tak miałem jak świeżo po włączeniu kompa zaczynałem grać, to fps'y były w miarę, ale po godzinie może pół, zaczynało mulić i czasami się resetował. Teraz mam nowego kompa, obudowę aerocool i miodzio, nic się nie grzeje :)

11cc1be4064edda5addd6e1.png
Opublikowano

Problem: Chłodzenie

Szczegóły: Przegrzewa się proc. lub karta graficzna, prawdopodobnie przez brak/starą pastę

1213o.jpg

Opublikowano

Też możesz spróbować sformatować kompa oraz otworzyć i odkurzyć go od środka. Mi to pomogło, ponieważ w fps'ach grzał mi się komp jak nwm.. a po tym mam stale ładną temperaturke ; p

sygn3nas.png

mca.png

Opublikowano

Problem: Chłodzenie

Szczegóły: Przegrzewa się proc. lub karta graficzna, prawdopodobnie przez brak/starą pastę

I stara pasta tłumaczyłaby brzydki zapach :D

...chociaż równie dobrze może go tłumaczyć topiąca się naklejka na innym podzespole.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Polecam pasta termocieplną procka nasmarowac wyczyścić porządnie pc powinno pomóc:)

Pomogłem? ;) Daj like :)

Opublikowano

Jak tego kompa odkurzyc , bo jest strasznie goracy i warczy, przy grze w wota sie resetuje akcelerator graficzny. Dzieje mi sie tak tylko gdy wysoka temperatur na zewnatrz (wiosna , lato)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...