Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

INFO Konserwacje serwera WRPSP. OFFLINE czas nie określony.

Cigarette ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam wam najnowsze info z WRPSP Team!

[Offline] Konserwacje Serwera [17.05.2012-**.05.2012]

narzedzia.png

Witajcie Żołnierze!

Serwer W dniu 17 Maja 2012r. Został wyłączony z powodów czysto zrozumiałych.

Jest pewien błąd w kodzie serwera, przez który przepełnia się pamięć wirtualna, co jest skutkiem częstego wyłączania się serwera, zdecydowaliśmy wyłączyć serwer na dłuższy okres czasu by zażegnać ten problem raz na zawsze jak i również zaoszczędzić nerwów nam wszystkim ;)

Serwer na pewno 12h będzie wyłączony, a jak szybko się uporamy z tym problemem to już kwestia tego, co jest nie tak zrobione i jak szybko to odnajdziemy ;)

Przepraszamy za wszelkie utrudnienia i niedogodności. WrPsP Team

Napisany dnia 17 May 2012 przez GM-Kamilos118

Pozdrawiam, Mathias.

Opublikowano

Już widać, że z servera nic nie będzie . Zawsze zaczyna się od małego "Schodka" potem zaczyna się ich więcej i server się sypie . Chyba, że nie znam S1wego

:)

Znajdziecie mnie pod innym nickiem

o.O

Opublikowano

@up To raczej go nie znasz. Oni na TS3 siedzą czasem 24h bez przerwy i naprawiają błędy. A serwer się nie sypie, po prostu to jest beta i takie problemy mają prawy się ukazywać.

Opublikowano

Ale popatrz . Servery metin są o wiele łatwiejsze, a padają np. po błędach w tabelach w navicacie, niech będzie Player .A tu ? Mamy do czynienia z potęgą Polski . I moim zdaniem nie będzie łatwo . :unsure:

o.O

Opublikowano

@up

Nie będzie łatwo, ale zobacz ile w metinie jest serwerów prywatnych ... 999 ... A tu, żeby zrobić serwer do WarRock'a to trzeba mieć trochę wiedzy ;-)

Ps. Co ty tak o tym S1wymKamilu ??

Przecież on nie ma nic wspólnego z tym serwem ;-)

#top

Mam nadzieje, że wszystko szybko odnajdą

Opublikowano

@Up. No chyba ma

-.- . Przecież on stworzył pierwsze pliki serverowe . On jest w TEAM'ie bodajże .

o.O

Opublikowano

Ale to nie metin! to po pierwsze. Po drugie. Osoby które zajmuja się robieniem tego serwa to nie są zwykle dzieci(tak jak większość w metinie xD) ale ludzie którzy wiedzą co robią.

Na tyle kodów których oni napisali mógł się przecież wkrasc jakiś błąd ;]

aa i w tym poście nie mialem na celu obrażać metina itp. sam w ta gierke grałem i dobrze się bawiłem ale wiem że spora część użytkowników to dzieci^^

@Z tego co mi wiadomo to pierwsze osoby które coś robiły to był Kill i Mankej

snikersproject1.png
Opublikowano

Moim Zdaniem serwer sie nie posypie tak jak było mówione wcześniej To nie są dzieci.Dobrze wiedzą co robią a napewno żadne dziecko by czegoś takiego nie stworzyło.

Jeden + znaczy tak wiele a więc nie załój to tylko jedno kliknięcie.

Opublikowano

Nie żebym chciał obrażać ani nic ale prędzej czy później pewnie i tak się posypie... Bez urazy chłopaki ;)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

to jednak prawda co mowi up przeciez nie kazdy bedzie chcial zaplacic te 10 zl zeby pograc chociaz warto ja osobiscie zaplace ale co dalej jak juz zaplacimy i nie beda meic kasy na utrzymanie serwera?

Opublikowano

@up Ja właśnie myślę, że ludzie będą chcieli zapłacić za serwer gdyż będą na pewno chcieli pograć bez lagów, hacków no i z lepszym zaopatrzeniem serwera niż w International. I moim zdaniem dobrze, że mają zrobić opłatę rejestracyjną.

Opublikowano

@Up. No chyba ma

-.- . Przecież on stworzył pierwsze pliki serverowe . On jest w TEAM'ie bodajże .

Zaczynasz w tej chwili swój spam. Kamil nie jest u nich w teamie. A całe pliki serwerowe są Krzyśka i Mankeja. Kamil próbował coś postawić, ale mu się nie udało wystartować gry i sobie odpuścił. A ten wrpsp będzię działał na 100%!

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Jest podpięty specjalny temat do takich rzeczy. Takie info pisać w tym temacie

http://www.mpcforum.pl/topic/631469-wrpsp-wszystko-co-dotyczy-war-rock-private-server-project/

//Ale ten temat poswtał dnia 19 maja, a obecna tutaj informacja została napisana 18 maja. Temat, który podałeś obowiązuje od dzisiaj ;) ||Epean

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Ale wy mylicie wszystkim...

@iLoveLove, siwy nic w związku z tym nie zrobił.

To co on dał jest/było dość długo publiczne.

Chłopaki z WRPSP robili wszystko od zera.

@madmike i inni co uważają, że przez błędy nie da się dalej przebrnąć. Ja akurat napierdalałem w metina i właśnie wtedy były pierwsze pliki od raina. Tam też nie było słodko. Wiele błędów, potem wychodziły poradniki coś się działa ale to potrzebowało czasu.

Tak samo z tym projektem, beta to jest. Można rzec, że alpha nawet. Lepiej wyłączyć na tydzień maszynę naprawić błędy i znowu włączyć jak będzie wszystko działało.

Tyle ode mnie.

Pozdrawiam hackerX

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Witam mam prośbe bo jak daje uruchom to to wyskakuje: Client version miss match . Please click the FILE CHECK button in the WarRock Launcher. Pomocy!

1051tuq.png

-co robisz?
-szukam szczęścia.
-w lodówce?
-no gdzieś do cholery musi być!

BAW SIE Z NAMI Z DEBILAMI ! :p
Opublikowano

Wszystko na temat WRPSP tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/631469-wrpsp-wszystko-co-dotyczy-war-rock-private-server-project/

W trzecim poście w tamtym topicu masz opisane co trzeba zrobić.

Do tego post nie ma nic związanego z tematem.

No i to można zamknąć, bo już to jest stare info...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...