Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] BitTorrent 7.6.1

zafiriusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Przepraszam, że trochę odbiegam od tematu działu ale nie wiedziałem gdzie indziej lepiej mógłbym to wsadzić...

Zainstalowałem sobie ten program kilka minut temu by pomóc kumplowi w pobraniu jakichś jego pierdółek i coś dziwnego się dzieje z tym programem, bo co ja włączę pobieranie to tak jakby zrywa mi połączenie z tymże programem i pisze że nie ma internetu (a wszędzie indziej jest ok)

Pojawiała się mała czerwona adnotacja iż może jakiś Firewall lub router blokować i zrywać połączenie ale nie mam pojęcia czy to prawda i jak temu zaradzić.

Czy ktoś z tu obecnych zna się na podobnym oprogramowaniu i jest w stanie mi pomóc? Byłbym bardzo wdzięczny. :)

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Opublikowano

Probowales wylaczyc antywirusa? Jesli tak to jest to wina albo twojego uslugodawcy internetowego albo rutera/modemu czy co tam masz.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przepraszam za tak długie niepisanie w wątku, byłem na wakacjach i dziś wróciłem

Możliwe w takim razie że to router nawala i tak go muszę wymienić. Dzięki za pomoc

Temat do skasowania i zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...