Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected] [Hack][NA] Wallhack

ludzielasu1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po ostatniej aktualizacji x-trapa hakerzy mieli trochę problemów ale jest wallhack nie ma nic do gadania tylko wall oraz widzenie broni duchów.

asdasdasdasdlm.png

Do injectu trzeba użyć ,,Injex Inector''

Download :

http://www.wrzuc.to/9X3kPt3gv.wt

Skan:

https://www.virustotal.com/file/cc8b5a91aecaf67574f0e21b81f1f63bdfb2fbb85cc840320e513b7fe4c4e2cd/analysis/

Wykonawcy to :Luizimloko - Genkidesu - Giniyat101 - BlackLite00 - Hero - BACKD00R

15331968_8_3.png Z M4A1 gra się świetnie ale trzeba umieć ;D
Opublikowano

Injector jako admin ?Taaaa jak to możliwe, że ponad 200 osobom działa a wam nie ?

Trzeba włączyć przez patcher_cf !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15331968_8_3.png Z M4A1 gra się świetnie ale trzeba umieć ;D
Opublikowano

Nie widziałeś we wzorze wstawiania hacków na forum, że musisz zrobić swojego Screen'a ? Każdy umie wstawić z innego forum.

Injex Injector jest DETECTED !!! Nie używać go bo jest ban.

Opublikowano

@up To po co wrzucasz hacka skoro nie wiesz czy działa. Specjalnie po to by inni tobie przetestowali? Inni ściągają bo myślą że ty go przetestowałeś i działa, ale ty tylko wykorzystujesz użytkowników do własnych potrzeb.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

To nie jest dział do próbowania tylko ma byc cacy wszystko, po za tym napisales ze injektorem a nei dales linka do injektora. Jezeli ktos wie jakim injektorem to zapodac i czy dziala na bank bez bana to prosze o info tutaj. Ja tez nie zamierzam dostac bana za nic.

Opublikowano

Nie podoba się nie pisz nie ściągaj

Każdy może wyrazić swoje zdanie i ja akurat popieram użytkowników wyżej. Wygląda to tak jakbyś sam chciał na nas to przetestować.

Jeśli nie sprawdziłeś tego hacka to go nie wrzucaj. Na przyszłość wstawiaj swojego Screena. W innym przypadku temat zostanie zamknięty i usunięty.

Opublikowano

Każdy może wyrazić swoje zdanie i ja akurat popieram użytkowników wyżej. Wygląda to tak jakbyś sam chciał na nas to przetestować.

Jeśli nie sprawdziłeś tego hacka to go nie wrzucaj. Na przyszłość wstawiaj swojego Screena. W innym przypadku temat zostanie zamknięty i usunięty.

Za co ty masz kida ty bys sie zajal moze tym zeby przetestowac injectora albo cos zrobic z tematem bo ludzie sciagaja i dostaja bany a nie pieprzysz juz kilka razy widzialem takie twoje posty

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Za co ty masz kida ty bys sie zajal moze tym zeby przetestowac injectora albo cos zrobic z tematem bo ludzie sciagaja i dostaja bany a nie pieprzysz juz kilka razy widzialem takie twoje posty

Czy obowiązkiem kidmoda jest testowanie injectorów? Jakby tak było to w aplikacjach na kidmoda trzeba by było pisać: zalety-przetestowałem dużo injectorów. Autor tematu powinien wszystko przetestować, a potem wrzucić.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

haha to może ty zostań kidmodem i testuj te hacki mi hacki narazie nie są potrzebne chcesz to wbijaj se posty i może odrazu zmień prawa kidmoda co?

Bo dałem podanie i w zasadach nie byłó testować hacki

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

haha to może ty zostań kidmodem i testuj te hacki mi hacki narazie nie są potrzebne chcesz to wbijaj se posty i może odrazu zmień prawa kidmoda co?

Bo dałem podanie i w zasadach nie byłó testować hacki

Widac ze gąbka zamiast mózgu. Widzisz dziecko sens wstawiania hacka ktory nie wiadomo czy dziala czy nie

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Spoko loko bana nie ma bo hak nic nie robi. czekamy na donrego hacka na NA w miedzy czasie. Jak cos bedzie dzialac wrzucajcie. Pozdro

Ludzie lasu jak ci nie dziala to nie wrzucaj hackó bo szkoda zachodu.

Po co ludzie maja czas tracic!

Moim zdaniem nalezy sie ostrzezenie panu ludzielasu za narazanei na szfank wszystkich forumowiczów.

Domagam sie osrezezenia dla ludzielasu za wrzucanie nei sprawdzonych hacków.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...