Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[X360][Pytanie]orginal vs przerobienie

klep44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie oplaca sie przerobic xboxa 360? najpierw myślalem nad orginalem a teraz sie zastanawiam prosze o szybka odp

1341001158-U410621.png
Opublikowano

Jak nie grasz online przez xbox live to mozesz przerobic, nie wplywa to na dzialanie konsoli.

Jak grasz przez xbox live online to wtedy nie przerabiaj, bo predzej czy pozniej dostaniesz bana na konsole i wtedy juz w ogole nie pograsz sobie na live.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Jesli Cie stac na oryginaly to nie przerabiaj :) Jesli nie to pomysl o przerobce.

Koszt jednej gry do okolo 8 zl,mowie tu o plycie VERBATIM.Na przerobionej mozesz grac w LIVE ale mozesz dostac bana zas na oryginalach grasz ile wlezie z tym,ze za gre musisz dac duzo duzo wiecej.Sam musisz porownac ZA i PRZECIW i sam musisz zdecydowac,jednak ja od siebie dodam ze sie oplaca ale to tylko moje zdanie.

P.S Tak wogole interesuje Cie granie w LIVE? Jesli nie za bardzo to zobacz jakie mozliwosci daje RGH :)

Pozdrawiam

ruch_13.jpg
Opublikowano

chyba nie przerobie i kupie nowy 250 gb z padem i grami crysis 2 i forza motorsport 3 za 949zl i 99gr a gry to kupie na gametrade.pl

1341001158-U410621.png
Opublikowano

To zależy już od cb..

Na nieprzerobionej będziesz mógł dalej pykać w necie tylko gry kosztuję oko te nowe oczywiście 200zł więc wiesz..

A na przerobionej a szczególnie gdy wyszedł ten nowy dash to oko 70-100zł za przerobienie np tak jest u mnie.Ale gry będziesz miał praktycznie za darmo płyta tyko podajże 7zł (ZAWSZE NAGRYWAJ NA VERBATIMA R+)Bo gry nagrane na innych płytach mogą ci nie pójść..Jak byś coś chciał jakimi programi nagrywać to pisz do mnie ja w xbox360 grzebie się od 4-6Lat.

Opublikowano

Możesz przerobić jak nie grasz przez internet , ale tracisz w tedy gwarancje, a słyszałem , że przeróbki się często psują :D

Ja mam Original i jestem z niego zadowolony , a gry taniej kupisz na allegro :D

Opublikowano

@up przerobki sie nie psuja tylko laser jak ktos nagrywa gry na plyty za 2 zl :D

Dlaczego kazdy pisze ze nie ma mowy o graniu w sieci?Przeciez moze normalnie grac tylko jest ryzyko dostania bana.

Gwarancje owszem traci,ale bedzie mial gry za grosze.

ruch_13.jpg
Opublikowano

Najlepiej kupić orginal bo zobacz Singel Player kiedyś się znudzi a jak na live znajdziesz "fajnych" Kolegów to możesz znimi grać do woli

Jeśli kogoś stać na kupno nowej konsoli to także go stać na kupno gier/live.. Jeśli np. musisz cały rok zbierać na konsole to zapomnij o grach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...