Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][Survival]NoreCraft[FreeBulid]

psajdmen12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich graczy Minecraft'a

Chciał bym wam pokazać serwer który znalazłem na internecie. A dokładnie NoreCraft'a!!

Zauważyłem że serwer dopiero się rozwija i pomyślałem że wezmę że tak powiem " Załatwie" ludzi do gry bo trochę mało nas tam jest.

Gracze są bardzo przyjemni skłoni do pomocy.Administracja też fajna bardzo trzyma się regulaminu sumiennie wykonują swoją pracę

jest anty Xray co mi się bardzo podoba . Mapy są dwie survival i free bulid na obu można grać na survivalu jest wszedzie pvp wiec mozna sie nawalac jak ktos chce a na free bulidzie dostajesz dzialke 20x20 sam sobie kupujesz na nic nie czekasz zeby ci ktos dal masz tele porty do duzego lasu gdzie jeden rodzaj drzewa to jest 50x15 masz piasek kopalnie nether jest wszystoko ogarniety moim zadniem jest ale czasami cos sie tam dzieje jak na kazdym serwerze sa eventy.co bede piasl wiecej sami sprawdzcie

:D

Ip:176.9.20.51:25640

Wiec zapraszam was bardzo serdecznie

Opublikowano

Dubel:

http://www.mpcforum.pl/topic/614921-dedyk247norecraftnopremiumpremium/page__fromsearch__1

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...