Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Battlefiled bad company 2 wymagania

F1eldo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam aktualnie gram w bfbc2 i chcialbym zapytac czy jak doloze 2gb ramu ddr 1 (bo takie mam) to ile fps mi podniesie?

Dane kompa

Procek: AMD Athlon x2 64 4400+ 2.3gz

Karta Graficzna: GeForce GT 430 2GB

Ram: 2gb ddr1

Zasilacz: 500W

aktualnie mam 30-50fps i jak doloze te 2gb ramow to ile fps mniejwiecej mi podniesie?

Opublikowano

RAM'y nie wiele podniosą Ci FPS, tyle co mapy będą Ci się szybciej ładować. Jak chcesz więcej FPS (ale nie wiem po co, dla ludzkiego oka 30FPS to już płynny obraz) to zmień procka, najlepiej na jakiegoś 4 rdzeniowego.

Opublikowano

Tylko procka wlasnie zmienilem bo mialem wczesniej amd sepron 2ghz 1 rdzeniowy ;/ a nie chce mi sie plyty glownej zmieniac, poniewaz amd 4800 to maks jaki moge

Opublikowano

Battlefield 3 do optymalnego działania wykorzystuje 3 rdzenie procesora z BFBC2 jest chyba podobnie. Jak masz 30-50FPS to nie masz się co martwić, gra na pewno działa płynnie.

Opublikowano

ale chcialbym zapytac czy cos fps mi podniesie?

wczesniej mialem windows xp a teraz mam win 7 64bit i troche fps mi odpadlo a jak doloze te 2gb to ile to moze podniesc fps?

Opublikowano

Nie wiem, ciężko powiedzieć. Moim zdaniem nie ale nie chcę Cię wprowadzać w błąd - mogę się mylić. Tak czy inaczej ja bym nie kupował.

Opublikowano

Jest dobrze ramy podniosly mi 20fps z winiku tego ze byl win 7 64bit. Problem rozwiazany na GG. Temat do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...