Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting Plików

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do Was pytanie (pierwsze od ponad miesiąca ;D), jaki darmowy hosting plików jest najlepszy? Zależy mi na tym, żebym mógł wrzucać pliki ~300mb na raz i żeby DL był jak największy. Duża żywotność plików na serwerze też mile widziana (i ofc brak ograniczeń np do 10 pobrań jak na rs )

A i korzystając z okazji, który z programów pakujących (winrar itp) najbardziej pakuje pliki? Zależy mi np. żeby z pliku 1.3 gb zrobić coś w okolicach 500mb (maple story :P) Winrar jak i UHARC robią mi 1-1.1gb, a to jest grzech :/ Nie zależy mi na szybkości z jaką program to zrobi. Ważny jest rozmiar. So, help plx. ;)

Opublikowano

Mysle, ze mega upload, ale jest glupi limit pobierania (iles rzeczy na dzien). Winrar jest dobry do pakowania jak bierzesz pakowanie najlepsze. Kiedys jak mialem ps2 to sciagalem jakis obraz plyty to plik przed wypakowaniem warzyl 1,4kb, a po wypakowaniu 2gb. Nie wiem dlaczego tak bylo.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano
Kiedys jak mialem ps2 to sciagalem jakis obraz plyty to plik przed wypakowaniem warzyl 1,4kb, a po wypakowaniu 2gb. Nie wiem dlaczego tak bylo.
Zajebista kompresja. O_o

Popracuj nad ortografią.

@top

Winrar.

Zobacz tu http://www.sendspace.pl/. Wygooglowałem.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jak masz collector account na rapidzie to nie ma limitu 10 pobrań. No i jak uzbierasz 10k punktów to masz free premium. Wbrew pozorom szybko się zbiera. I nawet bez premium dosyć szybki up/down jak dla mnie. ;)

Zajebista kompresja. O_o

Niedawno pobierałem GRID'a, który spakowany miał 2gb, a po wypakowaniu 9gb ; d

Opublikowano
Zajebista kompresja. O_o

Popracuj nad ortografią.

@top

Winrar.

Zobacz tu http://www.sendspace.pl/. Wygooglowałem.

Oj nie czepiaj sie, bo magistra nie masz. Zamiast sciaglem napisalem sciagalem i juz wielkie halo.

Ze tak sie wyraze wkurwiaja mnie tacy ludzie jak ty. Poczekaj niech ja tylko ciebie zlapie na jakims bledzie.

BTW. To byl obraz plyty, nawet pamietam co. Swap magic 3.8, sciagnij a sie sam przekonasz.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano
Oj nie czepiaj sie, bo magistra nie masz. Zamiast sciaglem napisalem sciagalem i juz wielkie halo.

Fail, ściągałem/ściągnąłem jest właśnie poprawnie : *

Opublikowano

Nie wyskakujcie mi tu z WinRarem bo napisałem jak zarąbiście mi MS'a kompresuje, z 1.3 gb do 1.1gb, nthx ;) Podoba mi się megaupload, bo na sendspace małe pliki można tylko wysyłać. Na RapidShare mam download 22-30kbps na necie 4mbit, na megaupload np. mam 470kbps. Dobra sprawa hostingu załatwiona, teraz z tą kompresją :s Jakieś rady?

Opublikowano
a może autorowi o innego hosta chodzi np takiego jak do niektórych silników gier w tedy wydatek 200 +

Chyba jednak nie. Proszę was, czytajcie cały temat, a później piszcie.

@wrobel02

A "warzył" jest dla Ciebie poprawnie?

BTW. To byl obraz plyty, nawet pamietam co. Swap magic 3.8, sciagnij a sie sam przekonasz.
I z 1,4kb zrobiło się 2GB?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png