Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo III MapHack

uwotm9.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako zauważyłem, że powstał ten dział, przypomniał mi się program/cheat z Diablo II - maphack. Mówie, może jest do D3 więc poszukam. Niestety nie mam gry, aby go przetestować. Jeżeli ne będzie działać to do kosza

;)

6jRnk.png

http://diablo3maphack.net/

5GDaW.png

http://www.mediafire.com/download.php?z7y2sde4bjwo18e

xuyN0.png

https://www.virustotal.com/url/2a8ff79e46dc58d37afb8372a61a45cacc1e1da8669e6b47a3570ec42023a7aa/analysis/1337274123/

1/23

Nie ponoszę żadnej odpowiedzialności, za szkody wywołane używaniem tego oprogramowania.

he?

Opublikowano

Cieszy mnie to, że już niedawno po premierze są już pierwsze mody/ programy do gry :) Oczywiście daję Like ^^

Opublikowano

Cieszy mnie to, że już niedawno po premierze są już pierwsze mody/ programy do gry :) Oczywiście daję Like ^^

Nie zgodzę się z tobą ja bym wolał pograć i pocieszyć się grą dopóki nie ma żadnych cheatów ani nic

Opublikowano

Właśnie. Ja bym wolał najpierw odkryć grę normalnie, a dopiero potem cheatować. W Diablo II tak samo. Nie było by zabawy z szukaniem Duriela. Ten MapHack przydawał się właściwie tylko do taxi, no ale jak kto woli.

a propo taxi: można to zrobić w Diablo III czy nie?

Opublikowano

Nie dzięki nie skorzystam bo mogą wykryć czita i pa pa ..

Warto narażać wydane 200 zł nie dawno na grę ?! nie sądzę...

Opublikowano

Jak narazie tak jak Up pisał nie radzę korzystać z czitów nie wiadomo jakie są zabezpieczenia i do czego jest teraz blizard zdolny ;d

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Już hack? Dosłownie masakra.

Zaczynam powoli wątpić w diablo, już pierwszy hack, może nie groźny ale nie zdziwie się jak nie długo ujrzymy boty, wallhacki, dmg hacki czy co tam bóg wie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Szczerze wątpie;)

Niebiescy się zabezpieczyli na pewno;)

Poza tym-ryzykowałbyś grę za 200zł używając hacki?

Siema Eniu;)

Opublikowano

Nie mam Diablo więc Ci nie powiem czy bym ryzykował. Forum o cheatach - znalazłem to dałem ;) W D2 na prywatnych serverach, się grało na map-hacku, by znaleźć te grobowce etc. Nikt wam nie każe używać, chociaż sam nie wiem czy nawet działa.

he?

Opublikowano

Fake. ;* Do usunięcia. :)

Na poparcie załączam jeden ze screenów:

1337335346-U13999.jpg

Żeby dostać hasło musisz wejść na stronę, którą masz w paczce. Po odblokowaniu archiwum otrzymujesz bezużyteczny chłam.

P.S. Jak można wstawiać niesprawdzone programy? ;p

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...