Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug] Brak prywatnych wiadomości

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elko, moich problemów ze skrzynka pw ciąg dalszy. Wcześniej kierzek i Seldek zostali poinformowani, że nie dochodzą do mnie wiadomości pw na czas i kierzek powiedział, że to wina kompa.. Cóż, dzisiaj chciałem wysłac pw do dwóch osób, po czym wyskoczył komunikat, że nie mam praw do korzystania z prywatnego komunikatora i nie widzę u góry, obok nicku i profilu koperty, czyli funkcji pw, jest ona całkowicie wyłączona.

Ps - żeby nie było - jestem teraz na innym kompie więc to na pewno nie wina mojego nowego lapka. Normalnie napisałbym to w supporcie, albo na pw, ale nie mam jak.

Z.

Opublikowano

Prawdopodobnie został Ci komunikator po prostu wyłączony. Nie pytajcie jak- nie wiem. Jeżeli nie widzisz koperty to jest właśnie oznaka wyłączenia tej opcji. Nie da się tego naprawić bez interwencji w acp. Napisz do Mańka lub jakiegoś innego admina, by Ci ponownie ją włączyli.

Co do przychodzenia z opóźnieniem wiadomości- chyba każdy tak ma, ja również i szczerze powiedziawszy to raczej nie jest wina kompa. Czasami też zdarza się, że pokazuje jedną wiadomość, a w rzeczywistości jest ich 10+.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...