Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wtf.?!Dalej nie kumam ..

Gość Darek4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytaj uwaznie, gwalt na mezczyznie moze popelnic kobieta jak i mezczyzna. Mezczyzna wkladajac Ci w dupe, a kobieta zmuszajac Cie do seksu, ale pisze ze do seksu nie moze dojsc gddy mezczyzna jest zniesmaczony i nie chce uprawiaac sexu. Pisza tez, ze w takim momencie czlonek nie ustawi sie pionowo. Jak sie nie ustawi pionowo to nie dojdzie do inicjacji seksualnej, bo ciezko cokolwiek zrobic takim flakiem. Jezeli juz czlonek wstanie, to znaczy ze mezczyzna sie podniecil i podoba mus sie to co kobieta mu oferuje. Wtedy bedzie zadowolony i nie dojdzie do gwaltu lecz do tradycyjnego wspolzycia. Chore, ja to tak rozumiem. Jest wiele specjalistow i ludzi wiecej wiedzacych na ten temat. Sa tacy nawet na tym forum. Moze ktos napisze. Nie krytykujcie mnie za to wypowiedz, ja tylko w taki sposob zrozumialem teskt. Moglbym jeszcze wiele dopisac, ale mysle ze nie zainteresuje sie tym grono odbiorcow.

Opublikowano

god dumn it. Powiedzcie mi ludzie, co takie tematy mają wspólnego z "Hackami, botami, cheatami?" No ludzie.. to jakieś żarty czy tylko spam?

A wiesz po co jest dział "Pogaduszki" ?

Opublikowano

Przeczytaj artykuł ze zrozumieniem zamiast się głupio pytać

Zresztą, jak wskazują kroniki kryminalne, kobieta może zgwałcić mężczyznę tak samo niegodziwie, jak mężczyzna może zgwałcić kobietę. Na przykład doprowadzić do erekcji w brutalny sposób, będący bardziej bolesnym niż przyjemnym, brutalne podtrzymywać ten stanu poprzez włożenie wkładu od długopisu lub szydełka w członka (to z kronik). Nie wspominam już o użyciu wibratora...

Po prostu poruszony został temat tabu i tyle....

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Powiedzmy, że jakaś starsza pani ( ok. 70lat) przywiąże Cie do łóżka i zacznie z Tobą uprawiać seks( a Ty sobie tego nie życzysz), wtedy jest właśnie gwałt.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Powiedzmy, że jakaś starsza pani ( ok. 70lat) przywiąże Cie do łóżka i zacznie z Tobą uprawiać seks( a Ty sobie tego nie życzysz), wtedy jest właśnie gwałt.

Mors.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ostatnio było, że gościu spierdolił od nimfomanki, która 36 godzin uprawiała z nim seks, ledwo co chodził i przeżył szok, prawdopodobnie trafił na psychiatryka :D. WIęc nie mówcie mi,że się nie da; )

Opublikowano

Bardzo głupi temat jedyne co mogę sugerować ,że to 2nd konto El Piloto .

Wiadomo ,że można zgwałcić mężczyzne.

Pewnie go jakiś pasztet wziął ;0

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Prawdopodobne jest to, że ta kobieta zmuszała tych facetów do stosunku...

Większość tych bzdur na interii jest przekłamana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...