Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z public beta

lukasx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Otóż ściągnąłem ostatnio sobie public beta do lola, zrobilem konto sciagnalem tego downloadera itd. wlaczylem zeby zaczelo mi sciagac i po jakich 2 godzinach mialem sciagniete. przeczytalem gdzies w internecie ze po zrobieniu reloga doladuje mi rp ip i 30lv wiec chcialem wlaczyc gre od nowa i nagle wszystko to co sciagalem jakby zniklo i chce pobierac sie jeszcze kolejne 2 godziny. jesli ktos wie cos na ten temat to niech napisze z gory dzieki

PS. pisze na szybko bo mi sie spieszy :P

mca.pngmca.pngmca.png
Opublikowano

Może po prostu przez przypadek skasowałeś PBE? Albo miałeś gdzie indziej zainstalowane i jakieś stare pliki?

1337174524-U173186.png

Mam Ci nawinąć o miłości? Tak, Chuja to prawda.

Mogę nawinac o porazkach, znam je od dawna

Opublikowano

Robiłem to dosyć późno i tylko czekałem aż mi się ściągnie i po prostu zrobiłem reloga a to samo zniknęło tak bez niczego. W tym pliku z PBE był też folder REDS więc może jakoś gryzie się z tym ze zwykłego LoL'a i może coś tam usunął

mca.pngmca.pngmca.png
Opublikowano

Skoro zrobiłeś reloga to po prostu wszystkie aktualizacje poszły i musisz je od nowa ściągnąć w patchu.

Gdzie instalowałeś PBE?

Opublikowano

Co do pierwszego to o to mi chodzi, a instalowalem to w jakim sensie?

W takim sensie, gdzie, w jakim folderze itd.

Czy w tym samym gdzie normalny lol ?

Opublikowano

No po prostu ściągało się samo w tym downloaderze i nie wiem gdzie to się zapisało. BTW sćiągam teraz PBE z innego źródła i jak nie będzie działąc to najwyżem dam znać

mca.pngmca.pngmca.png
Opublikowano

Jak wrzuciłeś jakimś cudem do tego samego miejsca PBE co Globala to masz powód ;) - myśl przy instalacji, a nie next, next i potem, że nie działa.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...