Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft PREMIUM [PROBLEM]

SkatePiter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem minecraft miesiąc temu. Wszystko ładnie działało, lecz nagle wyskoczyło ,,user not premium''. Myślałem że zawału dostane.Co mam tera zrobić?Da się odzyskać to premium?! Gift Code kupowany na Allegro.pl.

Opublikowano

Minecraft mógł zablokować ten giftcode, może przez to, że był uzyskany w nie legalny sposób. Napisz do sprzedawcy na Allegro. (może sie zdarzyć, ze już nie odpowie) Potem napisz do Mojangu (po angielsku i czekaj na odpowiedz)

ef12327f56f6fad0.png

• Two 3.06GHz 6-Core Intel Xeon (12 cores) | Six 2TB 7200-rpm Serial ATA 3Gb/s hard drive
  • Four ATI Radeon HD 5770 1GB | Two 18x SuperDrives
  • Four Apple LED Cinema Display (27" flat panel) | Momory 2x(64GB)

Opublikowano

Są dwie możliwe opcje. Pierwsza to taka, że minecraft.net ma problemy techniczne i niektóre konta premium czasowo nie działają - poczekaj. Drugą może być wygaśnięcie giftcode (jeśli pochodził z nielegalnym źródeł) - napisz do MOJANG.

Opublikowano

Nie radzę dawać pasów osobom nie znanym. Najczęściej słyszymy bajeczke "podaj pasy a ci pomogę" lub "podaj pasy a doładuje Ci konto o n kwotę". A w rezultacie po 5 min kiedy chcemy sie zalogować dostajemy wiadomość " wrong password" ;)

Na stronie Mojanga jest napewno kontakt.

ef12327f56f6fad0.png

• Two 3.06GHz 6-Core Intel Xeon (12 cores) | Six 2TB 7200-rpm Serial ATA 3Gb/s hard drive
  • Four ATI Radeon HD 5770 1GB | Two 18x SuperDrives
  • Four Apple LED Cinema Display (27" flat panel) | Momory 2x(64GB)

Opublikowano

Ale jak mam napisać do Mojang?

Tutaj masz dane kontaktowe. Pisz w języku angielskim.

http://www.minecraft.net/community

Opublikowano

NIE KUPUJCIE GIFT CODÓW NA ALLEGRO!

Ile razy mówiło się o tym? Kupiłeś w ciemno, to masz! Nauczka dla innych.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Oszukali Cię. Ja bym skontaktował się z sprzedawcą, który sprzedał Ci tego gift-code'a.

Opublikowano

Nie wiem co inni napisali, ale daję gwarancję, że już nie odzyskasz konta :) Miałem podobnie, potem kupiłem na www.minecraft.net i jest ok

Opublikowano

Podaj od kogo kupiłeś może to jakiś bug ;0

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

może gdybyś czytał regulamin premium to byś wiedział zapewne dałeś komuś minecraft.jar albo coś z .minecraft z twoimi modami a Mojang zabrania rozdawania plików gry więc zabrali Ci premium a jeżeli to prawda to nie masz co do nich pisać tylko kupić nowego mc :)

Opublikowano

było tyle razy powtarzane na forum! Na allegro kupujesz na własne ryzyko. Często są tam złodzieje którzy kupują mc z kradzionych kart. Mojang takie kradzione konta blokuje.

^^

Opublikowano

Nie nabijajcie sobie postów mówiąc mu, że jest kretynem bo kupił na allegro itp... lepiej postarajmy sie mu pomóc bo po to tu jesteśmy, a nie po to by go obrażać. Ja Ci mówie, że pewnie kupiłeś ten Gift Code za małą cene i to oznaczało, że był kradziony, jeżeli kupiłeś w normalnej cenie czyli ok.100 zł to możliwe, że albo wygasł, albo poprostu Mojang ma problemy, bo ja aktualnie nie moge zagrać bo nei moge się połaczyć, a Ty możesz mieć, że "User Not premium" zobaczymy co Ci odpisze Mojang, wtedy daj nam znać a postaramy dalej dawać Ci wskazówki :)

• 4 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio kupiłem premium na minecraft.com za 85 zł (15$ w przeliczniku 4,14) i nie wiem po co te komplikacje z allegro i innymi stronami gdzie gift code chodzi od 100 zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...