Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Shooting Range

a.silva97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.chciałem sie zapytać jak moge testować bron na tak zwanym Shooting Range. Prosze o odpowiedz.

2.Jaka broń waszym zdaniem jest lepwsza kriss superv czy scar light? A moze ktos ma inne propozycje?

Opublikowano

1. Klikasz na jakąś broń w shopie i klikasz w lewym dolnym rogu pod swoją postacią Enter Shooting Range (coś w tym stylu, nie pamiętam dokładnie).

2. Grałem nie raz obiema i Kriss'em gra mi się znakomicie, SCAR nie bardzo mi pasuje, mi lepiej gra się M4A1 zamiast jego.

Opublikowano

1.Tak jak up napisał

2.Kriss to całkowicie co innego niż scar light, kriss jest dobry na małe mapy TD, ale na mapy s&d scar lepszy

1398258449-U383457.png

Gość patrykkos
Opublikowano

Ja polecam QBZ'kę

:D Bardzo dobra i celna broń na każdy tryb gry ;)

Opublikowano

Fajnie a ja polecam awm'ke :P

Każdy ma inny gust.

Mój kuzyn uwielbia sl, a np. jak ja to widze to mi sie rzygać chce ^^

1339148375-U575627.png

Gość patrykkos
Opublikowano

Kiedyś każdy chciał mieć Scara. Teraz czym nie grasz to jesteś noobem.

SPOP noob, M4A1 nooob(było w moim przypadku), M12s noob, STAR noob, LA SWAT noob, nawet widziałem kiedyś AK47 & Beretta noob więc czym w tej grze można grać? Chyba nawet na kosy nie można bo AXE noob, Shovel noob, kukri noob, wrench noob wszystko nooooob

:D

Gość patrykkos
Opublikowano

M16 noob też już milion razy widziałem :P Jakaś buźka wbiła na rooma i na farcie zabił typka z kapitanem a ten od razu, że hacker & M16 noob. Myślałem, że się zsikam ze śmiechu.

Dobra dosyć tego bo gadka już zmierza na offtop :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...