Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Root Xperi Mini Pro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż piszę do was z problemem.

Ostatnio zakupiłem Xperie x10 mini pro z androidem 2.3.4 i nie wiem jak ją zrootować, a bardzo mi na tym zależy ... .

Próbowałem już np. Super Click One czy jak ten program się zwał i nic ... nie mogę... zatrzymuje się na punkcie i nic, czekałem nawet i 30 minut, dalej zwiecha.

Jeśli ktoś może pomóc to z góry dziękuję, w razie czego debugowanie usb było włączane przy próbach rootu.

@EDIT

Dokładnie zatrzymuje się na

Rooting device... -step #6

Opublikowano

jak widac masz za nowe oprogramowanie, musisz dokonać downgrade telefonu na nizszy i dopiero robić roota potem tylko update softu

forum.android.com.pl poszukaj tematów dla swojego telefonu

@DOWN link podałem , poczytać i poszukać tego co chcesz musisz sobie sam ja za ciebie tego nie będę robił bo mi nie potrzebne

jak nie potrafisz znajśc forum dla swojego telefonu to masz link tu : http://forum.android.com.pl/f163/

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@UP

Nie mogę znaleźć żadnego poradnika na downgrade, jeśli mógłbym prosić o jakiegoś linka to byłbym bardzo ucieszony.

Z góry dziękuję.

@EDIT

Numer kompilacji"

4.0.2.A.0.62 (w razie czego)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...