Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bug Turret

epicfaill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej , dostalem reporta za bug turreta w tych drzwiach na sectorze 25 , i zabijal przez nie . Odrazu mowie to bylo nieumyslne , nie grywam na tej mapie i nie pomyslalem ze tak moze byc , myslac o drugiej stronie . czy za to moge dostac bana na perma ?? bo chyba juz tego nie da sie odkrecic ;/

Opublikowano

Daj link do reporta.

Na 1 rzut siekierą myśle że bana nie dostaniesz sam nieraz turreta bugowałem a jakos gram i 0 reportów

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

wstawilem jeszcze raz , teraz powinien dzialac.

wlasnie nie wiem , czy za to mozna perma dostac oby nie.. tym bardziej ze to nie jest celowe jak bugi typu na cabin fever

Opublikowano

Ewidentny bug ale mogła ci sie nawet ręka omsknąc i rzuciłeś ciut dalej turretem

Moim zdaniem wszystko zależy od tego jak nexon to zinterpretuje moim zdaniem bana nie dostaniesz ale to tylko moje zdanie

Opublikowano

wg. mnie ten błąd jest z ich winy, bo zamiast jakoś wzmocnić drzwi, żeby tego nie było to się opierdalają.

Ale nexon jak to nexon, lubi banować.

Nie urodziliśmy się w szpitalu, tylko w internecie

Opublikowano

Napisz do nich.

Bo przecież tym gównem nie kierowałeś, i nie zabijałeś przez ściany.

Więc nie wiem z jakiej racji masz stracić konto, przez ich błąd oO

Opublikowano

Nic z tym nie zrobisz, jak Nexon się do tego dorwie dostaniesz bana, nie wiem czy na 15 dni czy też na perma. Ostatnio widziałem jak LTC dostał za takie coś bana tylko na mapie Shortfuse. Dla nich nie ważne, czy to umyślnie czy też nie.

Opublikowano

Jest możliwość bana BTW kocham tego buga xD

To zawsze bugowanie ;/

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

Najciekawsze jest to, że pod tematem wypowiedzieli się praktycznie sami holendrzy i jeden francuz.

Koledzy go wspomagają w raportach :D, co do tego, mogłeś postawić turreta nie wiedząc o tym i nexon może to uznać, że to jest ich wina, nie zrobiłeś tego specjalnie.

Odczekaj jakiś miesiąc, jak miesiąc będzie zero reakcji możesz być spokojny, nie dostaniesz bana.

Opublikowano

Najciekawsze jest to, że pod tematem wypowiedzieli się praktycznie sami holendrzy i jeden francuz.

Koledzy go wspomagają w raportach :D, co do tego, mogłeś postawić turreta nie wiedząc o tym i nexon może to uznać, że to jest ich wina, nie zrobiłeś tego specjalnie.

Odczekaj jakiś miesiąc, jak miesiąc będzie zero reakcji możesz być spokojny, nie dostaniesz bana.

Nexon może go zbanować nawet za rok

bez chomików w sygnie

Opublikowano

jeśli nie dostaniesz bana w ciągu tygodnia. To wcale nie dostaniesz , i nie straszcie chłopaka że za rok mu konto zbanują ...

GirL_B4SS.png
Opublikowano

jeśli nie dostaniesz bana w ciągu tygodnia. To wcale nie dostaniesz , i nie straszcie chłopaka że za rok mu konto zbanują ...

xD xD xD xD

http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=107009

Raport zrobiony 26 listopada 2009 roku, a bana dostał dopiero 15 maja 2011 roku xD Prawie 2 lata <3

Opublikowano

Oni na forum są strasznie do tyłu mają wiele pracy naprawde wiele.

Moj kumpel osobiscie 4 miechy po wysłaniu reporta dostał bana jest pewnie tak że każdy tam mod ma pare stron i powoli ogarnia np 1 ma setną strone a 2 20 strone i tak to jest xD

Dla mnie jak nie masz zamkniętego reporta to tykająca bomba w każdej chwili może wybuchnąc z banem

Specjalista
Opublikowano

ale zauważ że ty dwukrotnie zbugowałeś tego turreta, więc to już jest celowe działanie, po to ten ziomek nagrał filmik

jak raz tak się stanie to raczej nie ma bana, ale jak robisz tak ciągle to już ban

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

On to raz zrobił a ziomka 2 razy zabiło. Więc to nie było celowe.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Bana może dostać kiedykolwiek , odkopie tematy jakiś LILceng i po koncie.

Gfituj sobie itemy na new acc

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...