Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Obrażenia i wytrzymałość

Mat3jros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może Nasus będzie ci pasował.

Dobry tank, solo toper, nie jest jak dla mnie papierem.

Dmg ma całkiem dobre, wytrzymałość w 100%

Opublikowano

z tych 3 najlepszy warwick jest wytrzymaly, ma duzy dmg, heal i dobre ult. Przy dobrym farmieniu i robiony pod cdr (najlepszy build na niego) praktycznie nie zabijalny

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

WW na topa, albo mundo na jungle. Wybierz sobie.

Szczerze te obie postacie są bardzo dobre, ale polecę ci ww.

Na solo niszczy niektórych champów, spora wytrzymałość z dmg. Heal z Q co parę sekund. Stun w ulti.

Opublikowano

Dobrze zbudowany nasus koksi.

Plusy:

- dobra pasywka (wysysanie życia)

- jedno z najlepszych CC (zmniejsza prędkość ataku oraz ruchu o 35% oraz o dodatkowe 3/6/9/12/15% co sekundę przez 5 sekund)

- dobrze wyfarmiony Q skill potrafi zadać astronomiczne obrażenia (nawet ponad 1000 obrażeń przy trafieniu krytycznym w słabo opancerzone cele)

Minusy:

- efektywność Nasus'a zależy od tego jak dobrze potrafi zabijać miniony z Q skilla

1337174524-U173186.png

Mam Ci nawinąć o miłości? Tak, Chuja to prawda.

Mogę nawinac o porazkach, znam je od dawna

Opublikowano

Dobrze zbudowany nasus koksi.

Plusy:

- dobra pasywka (wysysanie życia)

- jedno z najlepszych CC (zmniejsza prędkość ataku oraz ruchu o 35% oraz o dodatkowe 3/6/9/12/15% co sekundę przez 5 sekund)

- dobrze wyfarmiony Q skill potrafi zadać astronomiczne obrażenia (nawet ponad 1000 obrażeń przy trafieniu krytycznym w słabo opancerzone cele)

Minusy:

- efektywność Nasus'a zależy od tego jak dobrze potrafi zabijać miniony z Q skilla

Tak tylko takiego nasusa zjada się w early i w late jest już taki nijaki.

Opublikowano

Polecam Nassusa. Budujesz go pod full-tank a wyfarmiony wali dmg z Q za prawie pół HP przeciętnego champa. Siedzisz nim 30 min na solo top a potem schodzisz jak tłusty wieprz i w większości GG dla wroga.Dlaczego? Bo dmg z jego Q zwiększa się o 3 za każdą zabitą tym skillem jednostkę. Dodatkowo ma niezwykły life'steal przez co jest postacią wręcz boską pod solo-top.Dodatkowo ult sprawia, że jest nie do zabicia (jak ult Renektona), ma dobry skill obszarowy oraz przerażającego slowa.

wikmk9.jpg

Opublikowano

warwick :) ja nim zawsze mam około 200 armora i mr , a dodatkowo damage też nie jest zły.ulti ma strasznie duży range, przez co nikt Ci nie ucieknie bez flasha.cooldown też dosyć mały ,jak masz jakieś itemy na cdr.polecam Ci go ,nie nudzi się aż tak :)

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Jezeli nie umiesz Bardzo dobrze last hitowac i grac pasywnie na lnii Nie bierz Nasusa!!!!!!!!!

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Jeśli masz kupic champa za 1350 ip to Warwick,ale osobiście radziłby ci pozbierać na Pantheona lub Udyra:)

92638836957749081572.png

Sygna by iLoveLive

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...