Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowa broń - M16A2

MeM aka KaM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam pytanko. Ktoś z Was już kupił tą nową broń M16A2 ? Zastanawiam się czy się opłaca kupować i chciałbym abyście mi doradzili czy kupić czy nie. :) Nie chce na darmo wydawać GP'ków. ;)

xKaMaSx

exMod

Memory

Gość patrykkos
Opublikowano

W Crossfire NA ta broń była już dawno tylko za Bonus Pointy. Według mnie nie opłaca się jej kupować.

To praktycznie to samo co zwykłe M16 tylko, że zmieniony wygląd

:D

Opublikowano

Jak testowałem tą broń w Shooting Range to spisywała się nieźle, lecz to nie to samo co na polu walki. ;) Wydaje mi się, że ma inny, lepszy rozrzut i większy damage niż zwykła M16. :P Czekam na odpowiedzi innych. Jeśli będzie przeważało na NIE to nie kupuje. ;) Bardziej mi zależy na zdaniu tych, którzy ją zakupili. :)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Jak na razie intryguje mnie ta broń, o innych na razie nie myślę. ;) Nie grałem tą bronią, lecz uważam, że może być ciekawa i być może będzie fajnie się nią grać. Czekam na wypowiedzi innych. :)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Możesz sobie przetestować tą broń, wejdź w shop, kliknij na nią i pod postacią kliknij Enter Shooting Rage

Opublikowano

Jak testowałem tą broń w Shooting Range to spisywała się nieźle, lecz to nie to samo co na polu walki. ;) Wydaje mi się, że ma inny, lepszy rozrzut i większy damage niż zwykła M16. :P Czekam na odpowiedzi innych. Jeśli będzie przeważało na NIE to nie kupuje. ;) Bardziej mi zależy na zdaniu tych, którzy ją zakupili. :)

Możesz sobie przetestować tą broń, wejdź w shop, kliknij na nią i pod postacią kliknij Enter Shooting Rage

Testowałem. :) Ale jak napisałem to nie to samo co na polu walki. :P

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

A moglibyście mi zdać jakąś recenzję z gry bronią QBZ-Camo za GP ? Czy warto ją kupować ? Jeżeli nie, jaką broń od początku byście proponowali ? Wszystko by nie SL.

Opublikowano

Dzięki PiecuPL za wstawkę. ;) Po tych filmikach chyba jednak się skuszę na tą broń. :) Idę zaraz ją kupować. :)

To temacik zamknę, bo mały off się zrobił. ^_^

Wszystko wyjaśnione. ;)

xKaMaSx

exMod

Memory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...