Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hacking kompa P2P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jutro w szkole osoby chętne będą mogły zaprezentować na ocenę jak hackują komputer obok połączony P2P. Jako iż zbliża się koniec roku a mi przyda się dobra ocena więc macie pomysł jak można to zrobić ? :D

Opublikowano

Czyli nauczyciel wystawi zaliczenie nam a nie Tobie, bo to my to głównie zrobiliśmy?

Google pod "Hacking P2P" nic nie mówi?

Może jeśli nie potrafisz, to oznacza że nie powinieneś tego robić, i nie zasługujesz na lepszą ocenę?

Opublikowano

Po 1. Chce tylko znać pomysł jak to zrobić ponieważ nie mam pojęcia na jakiej zasadzie można to zrobić

po 2. Gdyby na każdym forum mówili szukaj na google.pl to żadnych informacji w internecie by nie było -.-

Po 3. A ty urodziłeś się wszystko wiedzący tak ? <omg>

Opublikowano

nie jak widać blat to idiota we wszystkim najebał 100 postów w takim spamie i nic innego nie robi trolluch pierdolony.

Czyli nauczyciel wystawi zaliczenie nam a nie Tobie, bo to my to głównie zrobiliśmy? - chuja zrobiłeś wypierdalaj z forum idz się powieś chuju skończony.

Opublikowano

Ja pierdole... Chce wiedzieć jak to można ewentualnie zrobić -.- Wykonanie będę robił ja :). Was tylko prosze o pomoc.

ps.

Sam możesz sobie wypierdalać i iść się powiesić.

Opublikowano

Jaka nienawiść. Tutaj masz filmik, jak to gościu w przybliżeniu robią

http://www.youtube.com/watch?v=fbMiMQwpwfA

@EDIT:

Tutaj masz kolejny tut.

http://webhosting.pl/Screencast._.Google.Hacking._.Google.jako.P2P

Nie ma tego w necie? Przyznaj się, że nie chce ci się szukać, tylko w tego metina napierdalasz.

Opublikowano

Wyborowy to nawet nie bylo brane w cytat wiec sie nie odzywaj. Dzieciakiem metina mozesz byc ewentualnie ty :). Anoizm dla twojej informacji nie gram w metina i wiadomosc byla pisana ze szkoly gdzie wiekszosc stron poblokowana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...