Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PREZENTACJA] Mineserv.eu

Mineserv.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2hi7zp4.png

Dlugi-baner-(728-x-90)_zielone.png

2hi7zp4.png

35cmy9s.png

"Mineserv.eu - Nowy wymiar swobody !"

"Gdyby ktoś dwa lata temu zapytał mnie, jakie jest moje pierwsze skojarzenie po usłyszeniu słowa sandbox ? bez wahania rzuciłbym którymkolwiek tytułem ze stajni Rockstara. Jednak dzisiaj ciężko by mi było w tej samej sytuacji nie pomyśleć przede wszystkim o produkcji, która skutecznie zredefiniowała to, co do tej pory wszyscy rozumieliśmy pod pojęciem otwartego świata, czyli o Minecrafcie. Gra ? porównywana przez wielu do cyfrowej wersji oryginalnych klocków LEGO ? narodziła się w maju 2009 roku, kiedy to Markus ?Notch? Persson zaczął prace nad tym tytułem, inspirowanym między innymi równie ?kanciastym? Infiniminerem. Po upływie zaledwie miesiąca autor zaczął przyjmować zamówienia przedpremierowe. Od tamtej chwili liczba fanów systematycznie rośnie, a tytuł zdążył zdobyć niebywały rozgłos w branży, udowadniając jednocześnie, że wizja ?garażowej? produkcji, prowadzącej do ziszczenia amerykańskiego snu, to nie mrzonka.

Pokusiłbym się o stwierdzenie, że ciężko obecnie o użytkownika Internetu, który nawet jeśli nie jest zagorzałym fanem tego dzieła, to chociażby o nim nie słyszał. Notabene, jeśli chodzi o rozgrywkę online, to serwerów specjalnie dedykowanych tej grze odnajdziemy całą masę. Na wielu z nich rzesze ludzi gromadzą się tylko po to, by wspólnie tworzyć całe społeczności, miasta, a nawet krainy, będące swoistymi dziełami sztuki, nowoczesnymi rzeźbami pixel artu, z którym to Minecraft coraz częściej wymieniany jest jednym tchem."

Strona główna: www.MineServ.eu

11taa6s.png

Sieć serwerów Mineserv.eu, chciałaby zagościć w waszych domach, abyście mogli się cieszyć jego niecodziennymi możliwościami. Promocje, które nie były spotykane na żadnych innych sieciach gier.

Projekt, a właściwie pomysł na stworzenie Mineserv'a przyszedł nam do głowy około 8 miesięcy temu i od tematego czasu jest w trakcie działalności, stałych dopracowań, dodatków, nowości. Profesjonalna, oskryptowana strona główna, dobry, stabilny serwer, który będzie stały i ciągle urozmaicany tak, aby gra dla Was była przyjemnością i abyście mogli czerpać z niej samą satysfakcję swoich osiągnięć.. Takiego projektu w sieci jeszcze nie było !

28jb1om.gifProfesjonalny zespół, który jest do dyspozycji o każdej porze dnia i nocy. Odpowiednio dobrani ludzi na odpowiednich stanowiskach.

f20adj.pngNa Mineserv jest odpowiednio dobrany zespół pod każdym względem !

Ludzie, którzy znają się na tym co robią i są w pełni świadomi w powierzonych im obowiązkach.

Dobieraliśmy osoby pod względem ich kompetencji oraz specjalizacji ! Nie wierzycie ?

Odwiedźcie Mineserv.eu i przekonajcie się sami na co ich stać !

33eu3jn.png

ts.mineserv.eu

Dlugi-baner-(728-x-90).png

Opublikowano

Jak najbardziej polecam. Sieć godna podziwu !

Zachęcam do korzystania z ich oferty ! ;)

Dokładnie ! Często odwiedzam forum, TeamSpeak3. Doświadczony Administrator, chętny do rozmów i pomocy. Polecam w 100% !

23l1bfs.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...