Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] MobArena

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Otóż mam ''mały'' problem z pluginem MobArena . Wszystko ładnie pobrałem ,zainstalowałem , skonfigurowałem i plugin działa , ale problem polega na tym że jak ktoś walczy na arenie to moby zaczynają się respić na całej mapie

:D .Tak jakby MobArena sama włączała respienie się potworów na mapie , a gdy walka się skończy to moby na mapie oczywiście zostają .Nawet gdy je zabiję powracają przy następnej walce .

-dodam że mam ustawione : spawn-monsters=false

-plugin konfigurowałem wg. tego filmu : http://www.youtube.c...h?v=DrbduL3E-3k

-instalowałem już różne wersie w tym : MobArena v0.94.4.65 i MobArena v0.94.3.24

Prosiłbym o jakąś pomoc ;p dam +

Opublikowano

Usun arene, zrob od nowa. Sprawdź czy wylaczyles edytowanie chyba /ma editarena nazwa_areny false.

ef12327f56f6fad0.png

• Two 3.06GHz 6-Core Intel Xeon (12 cores) | Six 2TB 7200-rpm Serial ATA 3Gb/s hard drive
  • Four ATI Radeon HD 5770 1GB | Two 18x SuperDrives
  • Four Apple LED Cinema Display (27" flat panel) | Momory 2x(64GB)

Opublikowano

W server.properties jak masz spawnowanie mobów to po znaku ":" lub "=" zrob 1 spacje(jeżeli nie masz)

Masz swoje własne pliki czy już gotowe, pobrane?

Jeżeli mówisz, że sie spawnia na całej mapie to z jakiegoś powodu plugin zakłóca to żeby moby sie nie spawnowaly. Sprawdź czy masz plugin aktualny. Zobacz w konsoli czy nie ma jakiś błędów podczas odpadalania serva lub tworzenia areny. Jeżeli nadal nie będzie działać mogę ci podesłać moja mobarene, ale to dopiero w pt. Wieczór.

ef12327f56f6fad0.png

• Two 3.06GHz 6-Core Intel Xeon (12 cores) | Six 2TB 7200-rpm Serial ATA 3Gb/s hard drive
  • Four ATI Radeon HD 5770 1GB | Two 18x SuperDrives
  • Four Apple LED Cinema Display (27" flat panel) | Momory 2x(64GB)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...