Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawdzenie prywatnego serwera

BeNeQpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj przez cały dzień nikt nie mógł potwierdzić że działa.

Jeśli gracie to proszę o ssa z pozdrowieniami dla MPC na chacie;)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Proszę o nie usuwanie tematu przez 2 dni. Na tym łączu nie jestem w stanie tego pobrać i będę mógł to zrobić dopiero jutro, no chyba, że ktoś wcześniej zrobi tego screena.

Opublikowano

Tam da radę normalnie grać? Questy itp? Zapisuje się to i można póżniej wrócić i kontynuować rozgrywkę od tego samego momentu? Poza tym, tylko 1 akt (beta) czy wszystko jest?

Opublikowano

ERROR: Failed to locate and start Agent process. Error code: 900

Pomoże ktoś z tym problemem? Próbowałem już parę rzeczy ale dalej lipa.

Jak coś to klient od nich.

ERROR: Failed to find a valid locale.

Jeszcze coś takiego :/

EDIT3: UDAŁO MI SIĘ ODPALIĆ GRE, ZARAZ BĘDĘ TESTOWAĆ.

EDIT4: authenticating credentials. Nie da się zalogować.

Opublikowano

Serwer nie jest aż taką lipą, wpisując inne ip odrazu wywali errora a tu odznacza haczyk na connect to battlenet oraz wpisując złe hasło wywala errora 3008

"- There is another error "3008". It means that your password is wrong so if you get this error, make sure you've inserted the password correctly and that you're trying to connect with 4vendeta account."

Nie Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@panmati

A po ilu próbach udało ci się wejść na serwer ?

2007932960.png

Ktokolwiek twierdzi, że Słońce daje szczęście, ten nigdy nie tańczył w deszczu.

Opublikowano

@infex na ich? szczerze wolałem poszukać własnej drogi serwer i postawiłem własny serwer i własnie se go testuje

http://www20.speedy.sh/Dtccy/download/Screenshot001.jpg

18706.png

Opublikowano

To po cholere piszesz, że serwer działa ?

2007932960.png

Opublikowano

@panmati

Jak już wcześniej napisałem, temat jest o serwerze 4vendeta i padło pytanie, czy ten serwer działa. MOŻE i prywatne serwery d3 są możliwe, ale ja w to nie wierze. Moim zdaniem, nie da się stworzyć emulatora w jeden dzień, dlatego sądze, że ten serwer to fake, a liczba online na stronie to marna przykrywka.

2007932960.png

Opublikowano

no i właśnie o tym mówie, nie przeczytałeś tego co napisałem stworzyłem mój własny prywatny serwer diablo 3 na który mogą wejść ludzie jedyne czego mi brakuje to oskryptowanej strony do tworzenia kont znajomy własnie wbił i działa chwilowo mam jedynie problem z questami coś nie tak ustawiłem ale gra chodzi.

Tak temat jest o 4vendeta ale padło pytanie czy prywatny serwer jest możliwy i na to właśnie odpowiada mój post wysłałem link do screena z dowodem

a co do wypowiedzi na temat 1 dnia jakbyś czytał uważniej jest to emulator do diablo 3 beta a nie do pełnej wersji (beta istnieje już długo).

18706.png

Opublikowano

Wam też wyskakuje wam to? Wiem,że logowanie nie działa ale czy wszystko dobrze zrobiłem? Bo ja tylko ściągałem Diablo 3 EK. A musiał bym coś z ich strony jeszcze sciagnać?

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3142636444e93842.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...