Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złóżcie mi kompa

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam

Mam taką sprawę chce wymienić grafe i procka. No więc mam jakieś ok 900-1000 zł Potrzebuje do wymiany płyty głównej, procka, grafy, i pewnie zasilacza bo mam 230V. Chciałbym żeby wszystko było ze sobą współpracowało. A i jeszcze ram. Zestaw ma być do gier.

Opublikowano

Za 1k do gier? To chyba do minecrafta i metina... Czyli wszystko złożyć?

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Napisz tylko, do jakich gier chcesz mieć ten komputer, typu Battlefield 3 czy np. Combat Arms, podaj parametry Twojego obecnego komputera.

Opublikowano

Nom do tego typu ale nie musi mi iść odrazu na max detalach i nie chce całego kompa tylko to co pisałem.

A wy nie skaczcie tak odrazu z mordą że do metina nie można było poprostu powiedzieć że za tyle nie kupie?

Opublikowano

Człowieku, nie bierz wszystkiego na poważnie. To był pół-żart pół serio. Mogę Ci złożyć, zara będzie ale nie licz na cuda.

http://www.esc.pl/build.php?edit=1&products_id=47478

@EDIT

Tak, możesz kupić też z używanych, tak jak podał Anoizm, wyjdzie jeszcze taniej. Tylko najlepiej podawaj linki, żebyś np nie kupił zepsutego procesora albo z np zgiętymi nóżkami czy coś.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

http://www.esc.pl/build.php?edit=1&products_id=47479

Tutaj jest przykładowy zestaw. Części kup te co ci podałem, ale używki. Powinno wyjść mniej niż 1000zł.

Opublikowano

Ale bez dysku twardego i obudowy bo to juz mam.

Mówiłem płyta główna, procek, grafa, ram. I nw czy zasilacz też bo mam 250 V

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...