Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odwołać

Slayer-_-PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam proźbe do mod mpc forum by został odwołany z funkcji KidModCrossFire wypowiada się o żeczach o których nie ma pojecia a jak prosi się go przyznał do błedu nie umie się przyznać do błedu gdy mu się przypomina zamknąć stary post daje mi kilka procent i nie zamyka tego tematu według mnie to skadal proszę o odwołanie go prosze piszcię ludzie co wy na to

Gość patrykkos
Opublikowano

Człowieku, ja nie mam uprawnień do dawania procentów użytkownikom. To PiecuPL daje Ci warny i to w 100% zasłużone.

Przyznać się do błędu umiem. Za to Ty nie potrafisz dokładnie napisać o co Ci chodzi

:D

Gość patrykkos
Opublikowano

Nie ma za co. I następnym razem pisz trochę bardziej zrozumiale

;)

Opublikowano

Inaczej usuń temacik na mastępny raz wypowiadaj się orzeczach które wiesz jak coś nie rozumiesz napisz to ci rozpisze o co chodzi a z PiecuPL załatwie z %. acha pamietaj o zamykaniu starych postów

Gość patrykkos
Opublikowano

Na grze znam się dobrze. To Ty tak to napisałeś, że mogłem nie zrozumieć. Starych tematów nie muszę zamykać, same znikną w spamie.

Tematy się zamyka jeżeli autor o to poprosi lub wtedy kiedy naruszają regulamin

;)

Więc następnym razem pisz zrozumialej.

Gość patrykkos
Opublikowano

Większość osób pisała, że już nie działa. Też sam sprawdziłem i nie działał.

Na razie wystarczy tego spamu. Jeżeli chcesz wyjaśniać coś jeszcze to z Piecu. On Ci dawał warny i do niego miej pretensje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...