Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

wymagania

APBR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, czy pojdzie mi na tym sprzecie LoL?

procek: 1,66 ghz inter core duo

karta graficzna: 256 mb 7300 nvidia

ram: 512 mb ram

internet: 10 mb

chociaz na najnizszych wymaganiach

9777920400_1341294249.png

Opublikowano

A co jeśli mój komputer ma takie parametry:

Typ procesora: AMD Athlon XP, 1144 MHz (11.5 x 99)

Karta graficzna: NVIDIA GeForce FX 5500 (256 MB)

Pamięć fizyczna: 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)

Troszkę komputerek archeologiczny, ale jestem ciekawy, czy pójdzie na nim League of Legends :P

Opublikowano

A co jeśli mój komputer ma takie parametry:

Typ procesora: AMD Athlon XP, 1144 MHz (11.5 x 99)

Karta graficzna: NVIDIA GeForce FX 5500 (256 MB)

Pamięć fizyczna: 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM)

Troszkę komputerek archeologiczny, ale jestem ciekawy, czy pójdzie na nim League of Legends :P

Z tego co wyczytałem to grafika ma pixel shadera 2.0, jeżeli tak to nie pograsz.

1337174524-U173186.png

Mam Ci nawinąć o miłości? Tak, Chuja to prawda.

Mogę nawinac o porazkach, znam je od dawna

Opublikowano

Ależ macie maszyny chłopaki boki zrywa;] co do tematu nie pójdzie Ci.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Nie każdego stać na maszyny po 3-4 tyś. więc zamknij paszcze. Co do tematu, poszło mi na minimalnych na ACE Cliencie bez problemowo - więc widzę, że co niektórzy się tutaj nie znają.

Opublikowano

Mnie sie tnie a mam 3,5 gb ramu

i procka x2

karte 512 mb

podczas logowania musze czekać 3-4 min

Wogóle nie do tematu kolego powyżej

Witam Cie . Troche słaby komputer masz mogę Ci pomóc zainwestwoać jeśli masz jakiś kapitał . Można za niewielki pieniądze coś zrobić , to jest laptop ?

Opublikowano

Tak, korzystam z laptopa, ponieważ coś siadło w komputerze. Może opiszę tutaj mój problem, który tkwi w komputerze:

a mianowicie, podczas uruchamiania go musi zawsze tak "piknąć" (nie wiem jak to inaczej nazwać), ale on nie pika. Gdy już uda mi się go odpalić i piknie to podczas ładowania systemu (system windows xp sp 2) automatycznie się resetuje - próbowałem zrobić także na nowo windowsa, lecz podczas próby zainstalowania go ładują się te windosowe pliczki, a w pewnym momencie na komputerze wyskakuje blue screen (ekran śmierci). Wiecie może w czym tkwić problem?

@UP

Jaką musiałbym posiadać cenę, aby uciągnął mi np. wiedźmina 2?

Opublikowano

Tak patrze i patrze i mi się wydaje , że ten laptop to HP 6300 , a jakie paramtery ma stary komputer . Dobry komputer stacjonarny spokojnie kosztuje do tysiąca . Zależy też jakie cześci masz bo można poprzekładać i zbudować jednego kompa ^^

http://allegro.pl/intel-core-g630-2x2-7ghz-asus-4gb-hd2000-dvi-400w-i2341996626.html

Tu masz z wolnym slotem na karte graficzną ; ) czyli możesz karte graficzną dokupić ^^ i naprawdę pociągnie fajne gierki xD

Opublikowano

To ja powiem tyle, że mam procka 2x 2.1 Ghz, 3 Gb ramu, ale karte niby 1gb ale integra jakieś tam gó***. I robie wszystko żeby fps zwiększyć, all low, bez cieni, stabilny fps, Game Booster i Advanced system Care a do tego przed każdą rozgrywką wyłączam lola (client) potem włączam i ustawiam na niski priorytet. Mam też podkładkę chłodzącą. Ale i tak zaj**** wyjściem jest format :)

40228593296733269818.png

By: ILoveLive

Opublikowano

Tutaj masz minimalne wymagania :

2,5 GB wolnego miejsca

2 GHz procesor

Windows XP lub wyższy

512 MB RAM

Dowolna karta graficzna kompatybilna z DirectX 9.0

Procesor niby masz zasłaby ale na najniższych ustawieniach powinieneś pograć, najlepiej ściągnij i zobacz, masz 10Mb internet więc to chwila

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...