Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Guest Pass

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako że nie mam z diablo żadnego doświadczenia, a gra ta jest droga, chciałbym ją najpierw wypróbować, jestem młodym człowiekiem i wywalenie 200zł na coś co mi się nie podoba to sporo. Dlatego też proszę was o kod który pozwoli mi przejść pierwszy akt diablo 3, znajduję się on w pudełku, dokładniej to są trzy:) Mają one małą wartość na allegro, ale niestety ja nie posiadam konta w banku i nie mogę tego zakupić.

Opublikowano

Szczerze masz problem jak mi jeden użytkownik odpowiedział ^^ A tak na serio polecam poszukać w google , niekiedy ludzie podają za darmo . Tutaj ciężko dostać keya :[ Wiem na własnym przykładzie! Dzisiaj na mmorpg był rozdawane 15 key na zasadzie "Kto pierwszy ten lepszy" nie dało się kopiować trzeba było przepisywać w niecałe 15 sek po kluczach , życzę powodzenia , może ktoś ci podeśle ja dalej na was czekam ^^

Opublikowano

Dokładnie nie przyda się , ale lepiej sprzedać na allegro 10 zł za sztukę i już 30zł mają w kieszeni , ale da się jeszcze spotkać ludzi , którzy może się podzielą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...