Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Usuwanie chaków z gry

ułan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,mam CF i mam na nim haka nie pamiętam jakiego bo go usunołem ale przeed grom było coś takiego pojawiało się okno wejdź do gry lub zakończ grę i dostałem bana a nie mam hacka czy da się go jakoś usunąć? Podobne tematy były ale myły zamknięte i linki nie działały.

@Edit

Pomyliłem się zamiast Problem napisałem Pomocy.Przepraszam za problemy.

world-of-tanks-logo.jpg

Gość patrykkos
Opublikowano

Nie wiem czy pisałem to już Tobie czy komuś innemu. Jeżeli to był Vip Hack to musisz go znaleźć z neta, pobrać i dać "uninstall". Wydaje mi się, że innej opcji nie ma. Jeżeli usuniesz grę i pobierzesz na nowo to i tak będziesz miał ten komunikat ^_^

Opublikowano

Dokładnie musisz dać w haku uninstall bo inaczej gry nie odpalisz. Cleanem czy Clinem też nie dasz rady. Chyba że podmieniałeś plik to podmień znów na oryginalny (pobrać).

1337090892-U486666.png

Gość patrykkos
Opublikowano

Ten hack nosi nazwę Vip Hack. Jest on od zYana.

Z tej strony pobierz np. tego z 14.04.2012r. i spróbuj dać uninstall :P

Opublikowano

Spoko lecą + za wypowiedzi, poszperałem po kompie i znalazłem go i odinstalowałem. chciałbym się zapytać czy ten temat nie może iść do poradników i zostać odświeżany link co jakiś czas bo z tego co zauważyłem dużo ludzi ma ten sam problem.Dzięki za wypowiedzi

@edit:

Tak tylko się pytałem.

world-of-tanks-logo.jpg

Gość patrykkos
Opublikowano

Ten temat nie może być poradnikiem bo nie jest to opisane przez Ciebie ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...