Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]M2BOB

jaboll1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM , PODCZAS POŁĄCZANIA SIĘ Z M2BOB (PO KLIKNIĘCIU PLAY, TRÓJKĄTA) WYSKAKUJE MI TABELKA A W NIEJ TRZEBA WPISAĆ : LOGIN , HASŁO , SERWER, KANAŁ (SLOT 0-3) .

PROBLEM JEST TAKI ZE NIE POTRAFIĘ SIE TYM OBSŁUŻYĆ , WPISUJE LOGIN I HASŁO I WYSKAKUJE MI COS PO NIEMIECKU I NIC SIE NIE DZIEJE . NIE CHCE SIE BARDZIEJ ROZPISYWAĆ , NAJBARDZIEJ PROSZĘ O TO ZEBYSCIE MI UDOSTĘPNILI FILMIK W KTÓRYM BĘDZIE POKAZANE JAK WŁĄCZYĆ M2BOB OD 1KROKU( NA STRONIE GŁÓWNEJ M2BOB JEST USUNIĘTY TEN KAWAŁEK ,CZYLI MOMENT WPISYWANIA DO TEJ TABELKI LOGIN HASŁO ITD...)

prosze o jak najszybsze rozpatrzenie mojej sprawy... pzdr oby z fartem! \_/

Mam tyle stylu w rymach ile jest ryżu w Chinach ;-)

zawsze po wiadrze kaszle

celestial:

nick - jaboll0s

królestwo - jinno

Opublikowano

nie moge się zarejestrować na tej stronce czy ktoś z was może utwożyć dla mnie konto i podać passy?? Wiem że niby to łatwe ale wypełniam pole daje zarejestruj i nic ,pole się czyści i nie jestem zarejestrowany..

Opublikowano

http://zapodaj.net/c28bf5b9e8b5e.png.html mam nadzieje że pomogłem ss zrrobione przezemnie !!

nie moge się zarejestrować na tej stronce czy ktoś z was może utwożyć dla mnie konto i podać passy?? Wiem że niby to łatwe ale wypełniam pole daje zarejestruj i nic ,pole się czyści i nie jestem zarejestrowany..

pisz pw to ci zrobie

Opublikowano

Łap chwilowe passy:

Login:mpcforumtest
Hasło:mpcforumtest

A tu masz filmik jak to się robi

http://www.youtube.com/watch?v=dXHf1n1Dqzg&feature=plcp

Jak zadziała licze na like ;)

4602422ade673.jpg
Opublikowano

Nic nie da wam dawanie mu kont, konto robi się prawdopodobnie na unikalne ID komputera, także ...

próbowałem moimi passami zalogować się u brata na bocie i wyskakiwalo "not registered" albo coś w ten deseń,

@TOPIC

1.Co do tych info, wpisujesz login i hasło konta w metku

2.wpisujesz numer serwera (uważaj bo jeżeli grasz na 5 serwie musisz wpisać 4, jak na 12 to 11, liczy się od 0)

3. ch to wiadomo

4. Slot wpisujesz 4 bo to default

zapisujesz, klikasz play i ci się wlogowuje, ustawiasz i ENJOY ;),

Jeżeli nie opisałem prawidłowego problemu pisz PW to ci pomogę w innym ;).

Pzdr

Opublikowano

@Up

Nie ma żadnego unikalnego IP ... Zrobiłem sobie kiedyś konto w szkole i normalnie działało w domu :) Więc nie wkręcaj tu ludzi ...

Opublikowano

nie wkręcam, po prostu gdy próbowałem zalogować się u mnie na kompie passami robionymi u brata pisało "Computer not registered" ;)) .

Opublikowano

nie wkręcam, po prostu gdy próbowałem zalogować się u mnie na kompie passami robionymi u brata pisało "Computer not registered" ;)) .

Bo musisz u siebie w domu sie zarejerstrowac na stronce m2bob.me chodzi o to że nie ma pasów na twojego kompa zapisanych ;d

Pomoglem + :D

Opublikowano

Tu znajdziesz wszystkie hacki do gry MT2.

http://www.mpcforum.pl/topic/493257-spis-botw-bugw-tutoriali-i-programw-prywatne-i-globalne-serwery/

A tu filmik:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...