Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Niszczyciele czołgów.

rhanii01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niemieckie czy ruskie i dlaczego? Z góry dzięki za odpowiedź :)

Ruskie, BL-10 potrafi przywalić, po za tym pancerz w praktyce taki sam i Obj ma więcej do cammo

76561198001815076.png
Opublikowano

polecam Amerykańskie T95 z przodu nie do przebicia a pierdol. ma

105mm z T29 penetruje T95 w przód.

#topic

Zssr lub usa. Obie linie posiadają lepsze i gorsze czołgi, ufa jest znacznie szybsze od T95.

Opublikowano

niemieckie łatwiej wykryć. Może i mają w niektórych miejscach duży pancerz, ale weakspoty zna już chyba każdy (ferdi, JT ze swoim "250mm pancerza" tak na prawdę ma 150mm pancerza podwozia i kilkadziesiąt dolnej płyty pancerza podwozia). Ruskie są de facto lepsze

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

@ 2up Co ma PzIV do niszczycieli, możesz mnie uświadomić ?

@ Topic

Rosyjskie mają lepsze działa i trudniej je wykryć. Osobiście zmieniłem drzewko TD z niemieckich na Rosyjskie.

Opublikowano

@ 2up Co ma PzIV do niszczycieli, możesz mnie uświadomić ?

@ Topic

Rosyjskie mają lepsze działa i trudniej je wykryć. Osobiście zmieniłem drzewko TD z niemieckich na Rosyjskie.

Każdy czołg ma swoje wady i zalety. Niemieckie ładują BARDZO szybko i mają dobrą celność i czas przeładowania.

Co do rosyjskich to:

-genialne przebicie (oprócz 122 w su-152. W nim jest w miare dobre)

-super uszkodzenia

-słaba celność

-słaby czas przeładowania

-słaby czas celowania

-słaby pancerz, choć ob 704 ma niezłe kąty

-dobra mobilność

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

a ja polecam niemieckie , do hetzera bardzo miło się gra , poza tym wszystko jest kwestią umiejętności , dobry czołg Ci za przeproszeniem "dupy nie uratuje "

zarówno Maruder II jak i Hetzer są bardzo dobre ; Hetzer ma z przodu pochylony mocno pancerz dzięki czemu jak dobrze się ustawisz , to rykoszet za rykoszetem :)>

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

@Up:

Z tym Hetzerem to masz rację.. bo wiele razy tak było, że nie mogłem go przebić.. a ostatnio wziąłem sobie.. niemieckiego niszczyciela II klasy.. PaznerJagd ?? nie pamiętam nazwy.. ale była taka bitwa, że ja byłem na dole a Hetzer na górze, to strzał za strzałem właził i go rozwiałem. Dziwiłem się czego się nie chował, ale widocznie mnie nie widział.

Pozdrawiam! ;D

x

Opublikowano

Może i Hetzer jest dobrym czołgiem jak na 4 rząd ale przecież nie będziesz nim ciągle grać. Ruskie czołgi są na tyle dobre że na od Su-85b nie są aż takie złe w porównaniu do całej stawki.

sig2@502626738-MichciuGT@eu@24@1@11111111111111@1111111111111@01101@pl@0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...