Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postacie w Diablo !

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1337157289-U24240.png

1. Barbarzyńca

barbarzynca_concept1.png

P1.pngodróżując i katalogując przeróżnych mieszkańców, cywilizacje i faunę naszego świata, przebyłem odległości tak szerokie jak i długie. Nigdy jednak, nic nie wprawiło mnie w takie osłupienie jak moment, w którym stanąłem na wałach starożytnej fortecy, Bastionu Ocalenia (Bastion?s Keep). Przybyłem tu na własne oczy podziwiać Barbarzyńców, tych prawie legendarnych, potężnych, bezwzględnych, walczących dwoma brońmy na raz pasjonatów wojny, zamieszkujących ich uświęconą Górę Arreat.

2. Czarodziej

czarodziej_artwork.png

P1.pngodejrzenia wobec mojej osoby, o awersję do jakichkolwiek praktyk magicznych na poziomie filozoficznym, zawdzięczam brakowi tolerancji dla niegodziwców wykorzystujących ich arkany dla własnych nikczemnych celów. Nic nie może być dalsze od prawdy. Moje poróżnienie dotyczy tych czarnoksiężników, którzy odrzucają starożytne tradycje i nauki ? nauki szlifowane przez całe millenia, celem utrzymania szacunku, autorytetu i rządów prawa.

3. Mnich

mnich_concept.png

P1.pngad Ivgorod?em zawisły ostatnie dni jesieni a w powietrzu dało się już wyczuć pierwsze zimowe mrozy. Wraz z zajściem słońca i początkiem nocy, byłem bardziej niż szczęśliwy z możliwości schronienia się w tawernie. Wkroczywszy do głównej izby, odnotowałem specyficzne napięcie wiszące nad ławami. Pomimo godziny, pomieszczenie wydawało się zaskakująco puste. Ku mojemu zdziwieniu, wszyscy porozsiadali się w kątach izby, z centralnymi ławami zajętymi tylko przez jednego człowieka.

4. Szaman

szaman_concept.png

W1.png oczach większości, przerażający Szamani (Witch Doctor) rasy Umbaru pozostają w krainie legend, ja jednak, widziałem jednego z nich w walce na własne oczy. Nawet wtedy, ciężko było uwierzyć w co się widzi. Penetrując umysł ofiary proszkami i eliksirami wzbudzającymi ogień, eksplozje i toksyczne zjawy, pozbył się swojego przeciwnika z porażającą precyzją. Zupełnie jakby te uderzenia nie wystarczyły, Szaman posiadał umiejętność zawezwania nieumarłych potworności rodem z otchłani, rozdzielających ciało od kości ofiary.

Buildy:

http://www.mpcforum.pl/topic/619649-szaman-summoner-leeching-by-emperor/
[center]http://www.mpcforum.pl/topic/596324-burningvenom-witch-doctor-by-emperor%3B/

5. Łowca Demonów

artwork.png

W1.pngłaśnie wróciłem z wyprawy na krawędzie zmrożonego pustkowia, znanego jako Groźne Ziemie (Dread Lands), niegdyś pięknego miejsca, na zawsze okaleczonego przez straszliwą katastrofę z dawnych dziejów. Teraz, krajobraz tych nieprzyjaznych życiu ziem, znaczą gdzieniegdzie ruiny miast, dodając tylko mroku i przygnębienia tutejszym pejzażom. Zmierzałem do wioski Bronn, gdzie planowałem spędzić noc, jednak na miejscu, przed moimi oczyma stanęła scena zniszczenia, jakiej nigdy nie było mi dane ujrzeć. Winienem był uciec z pierwszą oznaką niebezpieczeństwa, lecz moja ciekawość pchała mnie na przód. Większość wioskowych budynków była spalona do fundamentów i tylko kilka zwęglonych kikutów drewnianych bali, znaczyło miejsca, w których niegdyś stały. Popiół zdławił me płuca. Wszędzie było pełno porozrzucanych ciał, wiele zeń rozczłonkowanych a część, w połowie skonsumowanych. Miasteczko było opuszczone.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ładny , estetyczny opis postaci. Myślę , że możesz go dodać do spisu tut'ów.

Za duża sygna.. a ja się tak namęczyłem :/ xD

Opublikowano

To nie ma być kompletny opis postaci, tylko po prostu oświadomić ludzi jakie są postacie w diablo 3 i powiedzieć o nich coś tymi autorskimi słowami.

Opublikowano

Hmm może podepniemy temat i pod każdą postacią będziemy podawać linki do bulidów stworzonych przez nas na tym forum;)?

Co ty na to Vanosh?

// zatwierdzam pomysł. :)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Temat będzie aktulizowany z buildami, tymczasowo close. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...