Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamiana odgłosów ?

ZeroPlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakiś mod czy "cuś" zamieniający polskie odgłosy typu "xx jest legendą" , " 5 trupów" itp... na "legendary" , "Penta kill" itp... ?

Grę chcę mieć po polsku , lecz wkurzają mnie te dźwięki :D gdyż brzmią lamersko w porównaniu z epicko wykrzyczanego "LEDŻENDERY" podczas orgazmu kobiety :D ...

Tak więc czy da rade jakoś to zamienić ?

d35b0db6ad0fd.jpg

Opublikowano

Z tego co pamiętam był program do podmiany wszystkiego.

Ewentualnie musisz znaleźć ten plik w angielskim lolu, przepatchować na PL i wklejić pod nazwą tego w PL.

Opublikowano

Również podpinam się do owego pytania - nazwy przedmiotów po Polsku są OK, ale znacznie lepiej brzmi "Shut Down" niż "Koniec Serii"

tudzież bohaterowie brzmią lepiej w angielskiej wersji (Nocturne), że już o "Pięć Trupów" a "Pentakill" nie wspomnę.

To podobno trzeba zamienić któryś z plików z lol_client_pl na ten z lol_client_air. Coś w te kropki.

@down Odkryłeś Amerykę. Tylko które foldery....

wikmk9.jpg

Opublikowano

Nic nie musisz robic. Pobierasz Ace-Clienta i tam masz polskie napisy i ang dubbing.ace-client.net

a11176.jpg

Opublikowano
Nic nie musisz robic. Pobierasz Ace-Clienta i tam masz polskie napisy i ang dubbing.ace-client.net

Nie chce mi się pobierac Ace (znowu reczenie patchować>.<...) ... Więc prosił bym jednak sposób na oficjalnego client'a
d35b0db6ad0fd.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...