Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Adminow

MHBK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam To jest publikacja w której szukam GameAdmina i GameMastera na serwer Minecraft serwer dopiero co powstal i szukam ekipy adminow zeby go rozbudowac zainteresowanych prosze o wpisanie podania na Forum: www.craft..cz.pl tylko ze przez jedna kropke ja wpisalem przez dwie poniewaz by nie wyszloo Wiec zapraszam o wpisanie sie W dzile Podanie tam bedzie podany wzor podanie bedzie rozpatrzone przezemnie w ciogu 5 dni moze mniej Zapraszam

BARDZO SZYBKO PROSZĘ O WPISANIE TO NIE KOSZTUJE TYLKO PARĘ MINUT I WPISUJESZ PARĘ ZDAŃ I MOŻESZ

WŁASNIE TY BYĆ TYM GameAdminem LUB GameMasterem

WIĘC ZAPRASZAM :D

Opublikowano

Wiek - 14lat

Nick w grze - KineQ

Staż gry w minecraft - w minecrafta gram już od 2 albo 3 lat, a na serwerze mam swój serwer 20 slotow wiec ogarniam tylu ludz.

Znajomość języka angielskiego od 0% do 100% myśle że tak gdzieś 75% albo mniej ale komend w minecrafcie ucze sie szybko - znam duuzo..

Powód dlaczego chciałbyś posiadać administratora - mam wiele pomysłów lubie budować ciekawe budowle albo mapki parkour, często pomagam też graczom może nie w dużym stopniu bo bogaty na serwerach nie jestem, gdy nie jest sie adminem a ma sie w sobie tyle chęci do pomocy w rozwoju serwera to cięzko sie na cokolwiek zdecydowac. Ostatnio robiłem mapke parkour dostałem sporom na to działke i potrzebne materiały ale one się czesto kończyły a ja nie chciałem adminom zawracac głowy poza tym gdy moze sie latac wszystko staje sie latwiejsze o jeden poziom.

Mysle ze jestem odpowiednim administratorem.

Lubie terz fajna rande [Admin] :D

aa.. no tak jeszcze jedno bardzo szybko i poprawnie pisze na klawieturze - to jest niezbedne.

jesli bede mogl miec ten zaszczyt to powiem ci to jednym slowiem + dla cb :)

snoopy__6_.gif

Opublikowano

Wiek - 14lat

Nick w grze - KineQ

Staż gry w minecraft - w minecrafta gram już od 2 albo 3 lat, a na serwerze mam swój serwer 20 slotow wiec ogarniam tylu ludz.

Znajomość języka angielskiego od 0% do 100% myśle że tak gdzieś 75% albo mniej ale komend w minecrafcie ucze sie szybko - znam duuzo..

Powód dlaczego chciałbyś posiadać administratora - mam wiele pomysłów lubie budować ciekawe budowle albo mapki parkour, często pomagam też graczom może nie w dużym stopniu bo bogaty na serwerach nie jestem, gdy nie jest sie adminem a ma sie w sobie tyle chęci do pomocy w rozwoju serwera to cięzko sie na cokolwiek zdecydowac. Ostatnio robiłem mapke parkour dostałem sporom na to działke i potrzebne materiały ale one się czesto kończyły a ja nie chciałem adminom zawracac głowy poza tym gdy moze sie latac wszystko staje sie latwiejsze o jeden poziom.

aa.. no tak jeszcze jedno bardzo szybko i poprawnie pisze na klawieturze - to jest niezbedne.

snoopy__6_.gif

Biorę cie :)

ja moge nim zostać

jestem dobrym graczem i baedzo aktywnym

pisze tutaj ponieważ stronka niedziała /; :)

www.craft.czo..pl tylko przez jedna kropke po czo

Wiek - 14lat

Nick w grze - KineQ

snoopy__6_.gif

Tylko ze serwer ruszy dopiero jutro kolo 16:00 ok

Piszcie mi na GG 42112218 bo szukam dalej narazie z tad wziolem jedna osobe

KineQ

Admin Cienia
Opublikowano

Do tego służy temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/377763-poszukujezostane-administratorem-moderatorem-serwera/

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...