Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaka gra MMO?

recelo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Chciałbym sobie pograć z kolegą w jakąś fajną grę MMO. Kolega ma trochę słabego kompa więc nie podawajcie gier z "super" grafiką tylko taką umiarkowaną :)

Od razu mówię że nie interesuje mnie METIN, 4Story, Elsword, Last Chaos, NosTale i Runes of Magic :) Szukamy gry MMO 3D (fajnie gdyby była po polsku lub dużo polaków grało, ale może być też w obcym języku) i mamy na oku trzy tytuły: Cabal online, Silkroad Online i League of Legends ale jeśli znacie jakieś fajne to też podajcie :)

Więc proszę doradźcie nam najlepszą grę, z góry dziękuję :)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Cabal nie grałem, silkroad wszędzie boty, LoL, fajna gra ale szybko się nudzi nie jest to taki rodzaj gry jak metin i takie tam

Opublikowano

Cabal online jak się wciągniesz to z domu z kolegą nie wychodzicie . Ja nie miałem wielkiej zachęty miałem 40 lvl low eq po wakacjach 2010 roku 31 sierpnia miałem 130 osmium set all + 7 reszty nie będę opisywał bo nikt nie zrozumie

a teraz + i minusy 3 gier

Cabal

+

Mało chetów botów i innych noobów

Fajna i przyjemna dla oka grafika

Na ameryce mało dzieci polski tzw " gimbusów " na europie tego jest pełno

Naprawdę jedne z najładniejszych skilli w grach mmo

gra naprawdę warta do zagrania .

-

To jest plus i minus Eq nie jest na lvl tylko dla statów

Mało normalnych polaków

Silkrod

+ Bardzo fajna szata graficzna i grywalność

+ Dużo ludzi polaków

-

Dużo chetów botów itd

Dużo gimbusów noobów

Lol

+ Naprawdę duża grywalność

+ Naprawdę dużo polaków

+ Bardzo wciąga

-

OLBRZYMIA ILOŚĆ LEAVERÓw osób opuszczających grę

Największa ilość gimbusuów ( Ja jestem pro ty jesteś słaby ja nie pójdę supportem na bota . Ja pójdę ammumu na solo topa ... )

Trzeba mieć normalne elo + 1500

Eu East - Słabi gracze elo 1400 jest jak na us 900 .

Bardzo dużo Rosjan w których niema klasy średniej albo są tak słabi że słabsi być nie mogą albo lepsi być nie mogą .

Ja mogę jeszcze pisać ale mnie już ręce bolą :)

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Cabal

Niby nie zły ale pograłem wbiłem 60 i się znudził szybko się wbija

Sill nie grałem

LoL

Gram w to od roku ale nie na gimbowskich kontynentach jak EU W i EU NE tylko na US mało polaków no tak ale poziom jest zajebisty tak jak pisał up że 900 ELO na US to jak 1400 na EU, nie ma aż tylu leaverow jak ktos wychodzi to pisze ze musi albo przeprasza i uprzedza ze wyjdzie

Nie nudzi się aż tak jak cabal idziesz lvl misja lvl misja lvl misja misja lvl misja misja lvl lvl lvl bardzo szybko mi sie znudzila w LoL'u możesz grać ok. 90 postaciami kazda jest inna i kazda gra inaczej wyglada a nie jak inne MMO ze w kazdym jest takim sam schemat ;)

Opublikowano

@Anoizm

dzięki ale zapomniałem dodać że mają być darmowe :)

@Top

Proszę jeszcze o wypowiadanie się :)

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Jeśli chodzi o Runes Of Magic, to możesz spróbować bo w pewnym sensie jest połączeniem Lineage 2 z WoWem jakby spojrzeć na pewne aspekty.

Od siebie dodam MU Online, o ile jeszcze żyje. ;)

Opublikowano

Polecam z tych trzech League of Legends.Gram w lol'a juz od 3 tygodni i jeszcze nie myslalem o zmianie gry.

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

LOL, świetna gra. Gram od jakiegoś czasu, 0 znudzenia. Najlepiej kumpli wciągnij, to będziecie grać razem <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...