Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] BrutalCheaters ? co zrobiło ?

AHC1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#ENG

We have Decided to Close our site because of several issues regarding the site and many other reasons which we cannot disclose at the moment.We applogize for this and have a great summer.

Cytat z : brutalcheaters.net/

#PL

Postanowiliśmy zamknąć naszą witrynęz powodukilkuproblemów dotyczącychmiejsca iwiele innych powodów,których nie możemyujawnić wmoment.Weapplogizeo to imająwielkilato.

Wiem tranlate google... Wiecie co z hakami? Miałem własnie ich oblukać popaczeć public a tu mi wyskoczyło :( wiecie czemu zrezygnowali albo czemu mają problemy?

tak wiem mam 3 z polaka i nie kryje tego nie jestem redaktorem pisząc pięknie wypracowania na tematy. Proszę o opiwanie wasze na temat tego

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

Jeszcze przed tym pisali, że robią konserwację, a teraz rezygnują. Cóż kiedyś się zaczyna i musi się skończyć...

Opublikowano

szkoda miałem już od nich haka ściągać albo, policja ściga ich i zamkneli działalność xD

bylo raz ze haker wlamal sie do nexona dal na swoje konto iles tam mln nx i do wiezienia trafil na 10 lat albo 12

"+"

Opublikowano

szkoda miałem już od nich haka ściągać albo, policja ściga ich i zamkneli działalność xD

bylo raz ze haker wlamal sie do nexona dal na swoje konto iles tam mln nx i do wiezienia trafil na 10 lat albo 12

Nie było takiej sytuacji, raz jakiś chińczyk włamał się do NEXON'a i dał sobie dużo nx, jednak trafił podobno tylko na dwa lata do więzienia.

Firma Nexon ma bardzo dobre zabezpieczenie i by włamać się do ich bazy trzeba na prawdę bardzo dobrze się na tym znać.

Opublikowano

Nie było takiej sytuacji, raz jakiś chińczyk włamał się do NEXON'a i dał sobie dużo nx, jednak trafił podobno tylko na dwa lata do więzienia.

Firma Nexon ma bardzo dobre zabezpieczenie i by włamać się do ich bazy trzeba na prawdę bardzo dobrze się na tym znać.

A to 2 lata tylko i już wyszedł albo zostało mu kilka msc. bo to pamiętam chyba było 2 lata temu :> wiesz że ta informacja była na jakimś portalu?? bo ja właśnie znalazłem to na polskiej stronie te info

"+"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...