Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Komputer... allegro wraz z monitorem.

Sullyer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć...

Niedługo mam zamiar oddać mojego kompa siostrze (10 lat) i bratu, który ma 8 miechów, oczywiście cały komp (głośniki, monitor, myszka i klawa) i chciałbym coś dla siebie. W grę wchodzi tylko zestaw z monitorem (głośniki, mysz, klawa załatwię sam.) Zestaw taki, na którym mógłbym pograć w najnowsze gry (skryim, bf3, mw3..).. Oczywiście kompa będę z biegiem czasu modernizował (czyt. ulepszał), ale na początek wystarczy mi jakiś na skalę 21 wieku. Z góry dzięki. ;-)

Opublikowano

Z allegro nie polecam.

Kup se jakiś zestaw na komputronik.pl jak zależy Ci na gotowcach.

W komputroniku mają zestawy z monitorami? Tylko takie wchodzą w grę.

Opublikowano

Raczej mają, a jak nie mają to osobno se dokupisz.

Wtedy większą wartosć przyłożę do samego komputera, a nie na kompa i monitor. Oczywiście towar odbieram osobiście, z całym przeglądem jak działa. Nie kupuję w ciemno, oj nie.

Opublikowano

Heh to jest sklep, jeżeli coś będzie zepsute w co wątpie to oddadzą Ci kasę lub wymienią część na nową.

pozdro.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Lepiej kupic komputer zlozony w sklepie esc.pl, razem z monitorem i peryferiami przysla ci w duuuuzej paczce.

Co do esc.pl - słyszałem, że z tym są problemy, a nie wiem czy zdołałbym sam złożyć komputer...

Opublikowano

Na pewno esc.pl jest dobre? Mam wątpliwości.. zamawiał ktoś i zadowolony jest z tego?

// skoro już tak polecacie te esc.pl, mógłby ktoś złożyć zestaw do 2,500zł wraz z monitorem? (MONITOR BARDZO WAŻNY!!)

taki, zeby uciągnął skyrim, bf3, mw3...

Opublikowano

Powiem tak- poszukaj już gotowego kompa w innych podobnych tematach, za 2000 zł, a 500 zł sobie zostaw na monitor.

\\oczywiście to wszystko na morele, żebyś mógł tylko wygrać monitor z listy i zamówić.

Opublikowano

Znalazłem taki zestawik za przystępną cenę blisko mojego sklepu komputerowego: (również prowadzi działalność na allegro)

• ŁYTA GŁÓWNA GIGABYTE GA-H61M-S1

OPIS

• PROCESOR Intel Core i7-2600 QuadCore, 8 x 3,4GHz (CZTERY RDZENIE FIZYCZNE + HT, 8 PROCESORÓW W SYSTEMIE) - W TRYBIE TURBO BOOST 2.0 3,8GHz, 8MB, LGA1155, 32nm, BOX

• CHŁODZENIE ORYGINALNY RADIATOR Z WENTYLATOREM INTELA

• PAMIĘĆ DDR3 4GB/1333

• DYSK TWARDY SATA2 500GB 16MB CACHE

• NAPĘD OPTYCZNY DWUWARSTWOWA NAGRYWARKA DVD X20 +/-

• KARTA GRAFICZNA GEFORCE GT520 2GB DDR3 HDMI/DVI/D-SUB (OBSŁUGA DirectX 11, OpenGL 4.1)

• OBUDOWA DO WYBORU (AUDIO I USB Z PRZODU OBUDOWY) Z ZASILACZEM 500W SILENT 12CM WOLNOOBROTOWY WENTYLATOR, BARDZO CICHA PRACA

• KARTA MUZYCZNA 8-kanałowa karta dźwiękowa High Definition Audio

• KARTA SIECIOWA Realtek 8111D (10/100/1000 Mbit)

Cena to 2100zł + dokupiłbym do tego monitor za cenę 400zł. Co Wy na to?

Opublikowano

HAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH O JA PIERDOLE JEBLEM HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

http://www.esc.pl/build.php?edit=1&products_id=47473

Tutaj masz kilkakrotnie wydajniejszy zestaw :)

Opublikowano

HAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH O JA PIERDOLE JEBLEM HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

http://www.esc.pl/build.php?edit=1&products_id=47473

Tutaj masz kilkakrotnie wydajniejszy zestaw :)

Każdy potrafi jebnąć, ludziom, którzy nie znają się na PC'tach wciskają kit... nie musiałeś tak wpadać - ten zestaw pociągnie BF'3 w FULL HD na jakiej grafice? (low, medium, high, ultra)

//podmieniłem w tym zestawie monitor na Benq G2222HDL (16:9, FullHD, 5ms, DVI, LED)

Opublikowano

ten komputer nawet się nie uruchomi bo nie ma zasilacza ;c

Opublikowano

Zestaw Anoizma pociągnie te gry na ultra. Na tym co Ty podałeś, możesz na pulpit popatrzeć, bo grać na GT520 raczej komfortowo się nie da.

Wszyscy się chwalą, to i ja się pochwalę:

PC:
  CPU: 
Intel Core i7 6700K @ 4.5GHz
  COOLER: SilentiumPC Fortis 3 v2
  MOBO: MSI Z170A-G43 Plus
  RAM: 2x8GB HyperX Fury Black 2400MHz CL15
  GPU: Palit nVidia GeForce GTX1070 JetStream @ 2012MHz/4004MHz
  AUDIO: AIM SC808
  SSD: Goodram Iridium Pro 240GB
  HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB 
  PSU: SilentiumPC Enduro FM1 550W
  CASE: SilentiumPC Pax M70 Pure Black v2

PERYFERIA:
  Monitor: 
Eizo EV2450
  Audio: Technics SA-AX540 + Altus 110 (modyfikowane) + Superlux HD681EVO + Brainwavz M1
  Klawiatura: SPC Gear GK530 RGB Kalih Brown
  Mysz: A4Tech Bloody Blazing A90
  Podkładka: A4Tech Bloody B-081 
  Gamepad: Microsoft Xbox One Wireless Controller + Asus BT400
  Drukarka: Brother MFC-7460DN
  Kamerka: Logitech C270

LAPTOP:
  Model: 
Lenovo ThinkPad X230
  CPU: Intel Core i5 3210M @ 2,5GHz
  GPU: Intel HD4000
  RAM: 2x4GB Samsung 1600MHz
  SSD: Samsung PM830 128GB
  SCREEN: 1366x768 IPS, matowy
  3G: Ericsson H5321 gw
  BATTERY: Lenovo 9 Cell Extended Life Battery 44++

Opublikowano

Zestaw Anoizma pociągnie te gry na ultra. Na tym co Ty podałeś, możesz na pulpit popatrzeć, bo grać na GT520 raczej komfortowo się nie da.

Właśnie pytałem się o zestaw Anoizma, który podał z esc.pl (i3..) - pociągnie w FULL HD na ULTRA? (bf3..)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...