Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Nowy patch

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Dziś po nowym patchu zmieniła się czcionka i wiele innych rzeczy. Tam gdzie ma pisać sklep piszę skle, zapewne wraz z następnym patchem pojawią się bronie, widgety i emotki, itd. Ale nie o to mi się rozchodzi, chodzi mi o to jak mam sprawdzić ile mam exp i ile mi brakuje bo nic nie pisze tylko mój login.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Hmm..... Najechać myszką na login?

Najeżdżasz myszką na nick w lewym dolnym rogu i Ci pokazuje, ile masz i ile potrzebujesz do kolejnego poziomu.

PS: Prefiks, nie perfiks :) Najodpowiedniejszy byłby Q, bo w końcu masz pytanie.

Opublikowano

Te stroje Mi się wydają lipą.Te bronie to pewnie bd reskiny...Nic ciekawego, lepiej było jak weszły sety astronautów.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Te stroje Mi się wydają lipą.Te bronie to pewnie bd reskiny...Nic ciekawego, lepiej było jak weszły sety astronautów.

Te wszystkie sety , są gówniane ; p Mogły by wrócić czasy gdzie nic nie było ;p Same początkowe ;p

Opublikowano

Siema. Dziś po nowym patchu zmieniła się czcionka i wiele innych rzeczy. Tam gdzie ma pisać sklep piszę skle, zapewne wraz z następnym patchem pojawią się bronie, widgety i emotki, itd. Ale nie o to mi się rozchodzi, chodzi mi o to jak mam sprawdzić ile mam exp i ile mi brakuje bo nic nie pisze tylko mój login.

Aby sprawdzić ile masz expa to tam na dole po lewej stronie masz pasek lv (expa) na jeżdzasz na niego i masz ile ci brakuje.

Lubie wbijać posty :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...